Kongehusekspert: Margrethes opgave at sige stop

– Når man hopper i trampolin, når man er fyldt næsten 50, så er det måske ikke så mærkeligt, at det går galt, lød vurderingen fra dronning Margrethe.

– Når man hopper i trampolin, når man er fyldt næsten 50, så er det måske ikke så mærkeligt, at det går galt, lød vurderingen fra dronning Margrethe.

(Foto: Thomas Laursen)

Kronprinsen skulle egentlig have været til stede ved en reception fredag for de danske atleter ved De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege på Christiansborg Slot. Men den tjans måtte Margrethe klare alene, mens Frede ømmede sig derhjemme. 

– Kronprinsen skulle jo også have været her i dag, men han kan desværre ikke være til stede. Han ærgrer sig blå og gul og grøn. Og rød og hvid vel også, sagde dronning Margrethe med et smil på læben.

Regenten kom dog også med en slet skjult hentydning til, at det nok er en god idé at tænke over, at hendes søn ikke er helt ung længere. 

– Når man hopper i trampolin, når man er fyldt næsten 50, så er det måske ikke så mærkeligt, at det går galt. Men han har det godt, men han må bare ikke lege med her, fortalte dronning Margrethe. 

Kongehusekspert Sebastian Olden-Jørgensen mener, at den 48-årige kronprins bør lægge sin livstil om. 

– Det er et wakeupcall. Han er blevet midaldrende, og han skal til at indse, at han ikke er nogen sportsmand længere. Hvis han ikke selv forstår beskeden og fortsætter, kunne man godt forestille sig, at Margrethe siger stop.

Det vil være hendes naturlige ansvar. Men jeg tror, han har indset, at det er slut nu. Det her vil gøre indtryk på ham, siger Sebastian Olden-Jørgensen.

Se billederne og læs alt om kronprinsens ulykke i denne uges SE og HØR

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close