Klaus Riskærs nye fidus: Dyrker cannabis

Klaus Riskær har et nyt forretningseventyr

Klaus Riskær har et nyt forretningseventyr

Foto: Claus Poulsen

Det lyder måske en anelse underligt, men den er god nok – Klaus Riskær Pedersens nye forretning er at dyrke cannabis.

- Sammen med seks partnere har jeg etableret Nube Serena SA (Uruguay). Selskabet har tiltrådt en regeringslicens med regeringen i Uruguay til at producere cannabis til medicinsk brug. Selskabet har samtidig tiltrådt - og ibrugtaget - et produktionsareal på 600.000 m2 i Uruguay fra 1. Februar 2016, skriver Klaus Riskær på Facebook.

Der skal produceres omkring 50-75 tons cannabis om året, og han understreger, at det kun er til et rent medicinsk formål:

- Cannabis til medicinsk brug er modificeret, og kan ikke bruges rekreativ. Nube Serena SA er i forhandling med flere producenter af farmaceutiske slutprodukter der har de nødvendige nationale tilladelser til at levere cannabis baserede medicinske præparater til slutbrugere i lande som feks. USA, Tyskland, UK m.v. Folketinget behandler p.t. et lovforslag der lovliggør adgangen til tilsvarende produkter i Danmark, forklarer Riskær.

Se hele Klaus Riskærs opslag på facebook her: 

Business (Posting nr.3): Sammen med seks partnere har jeg etableret Nube Serena SA (Uruguay). Selskabet har tiltrådt en...

Posted by Klaus Riskær Pedersen on Monday, 15 February 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close