Riskær som babyfar: Jeg er for gammel

Den 27-årige førstegangsmor Anna Pia Lykke Ring lader kæresten sove om natten, når baby kræver opmærksomhed.

Den 27-årige førstegangsmor Anna Pia Lykke Ring lader kæresten sove om natten, når baby kræver opmærksomhed.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

I august prøvede den 63-årige forretningsmand Klaus Riskær Pedersen for 6. gang at blive far – denne gang til sønnen Adam.

Familieforøgelsen er indtil videre ren fryd og gammen for den erfarne herre, men kun fordi der er rene linjer i hjemmet.

– Det er fantastisk dejligt at have en lille baby, og jeg har faktisk været mere optaget af det, end jeg havde regnet med.

– Vi har lavet en arbejdsfordeling, hvor jeg har sagt: ”Det er dig, der er 27, det er ikke mig. Jeg står fandeme ikke op klokken lort om morgenen og skifter bleer”, fortæller finansmanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

På cv’et har Klaus Riskær Pedersen seks børn med fem forskellige kvinder, så han har erfaring nok til at vide, at det er for hårdt at blive vækket hver nat.

På cv’et har Klaus Riskær Pedersen seks børn med fem forskellige kvinder, så han har erfaring nok til at vide, at det er for hårdt at blive vækket hver nat. (Foto: Thomas Laursen)

Hans 27-årige kæreste Anna bliver også sendt langt væk fra soveværelset, når bebsen skal have natmad.

– Hvis der er ballade om natten, må hun gå et andet sted hen.

– Sådan noget med at hive babyen ind i sengen, der siger jeg, at det er altså ikke en toværelses lejlighed på Nørrebro, vi bor i.

– Her er stort nok til, at du kan sætte dig et andet sted. Og det virker fint.

– Jeg er for gammel til at få afbrudt min søvn tre gange om natten, siger Riskær, der ejer hele den ejendom midt i København, som familien bor i.

Mens der altså ikke bliver taget hånd om sønnike i nattetimerne, kommer lille Adam på eventyr med farmand om dagen.

– Han kommer ud og møder spændende mennesker overalt i København, så han kommer til at kende alle i byen, siger Klaus Riskær Pedersen, der dog var taget alene til lanceringen af Ole Stephensens nye bog ”Rub og stub”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close