Nyheder 27. august 2018

Rolig Riskær efter barn nummer 6:: - Jeg får min nattesøvn

Den 63-årige iværksætter Klaus Riskær blev i sidste uge far for sjette gang, og babyen har allerede mødt tre af sine fem søskende.
Foto: Claus Poulsen

Klaus Riskær er ”kun” nummer to på hitlisten hos iværksætterens søn Adam, som for en uge siden kom til verden på Hvidovre Hospital – 50 centimeter lang og tre kilo tung.

Nummer et er selvfølgelig mor, Riskærs kæreste Anna Ring.

- Anna er af gode grunde i centrum med hyppig adgang til amning i disse uger, hvor Adam lige skal vænne sig til den store verden, fortæller en glad Klaus Riskær.

- Alt er fint. Vi holdt den første fødselsdag dagen efter Adam kom til verden. Familie og venner kom forbi, og hans tre danske brødre har set ham an. Han søster kommer en af dagene. Så vi mangler kun at flyve Christopher ind fra London, lyder det fra Riskær, som på hjemmefronten mellem bleskift og tøjvask har udnævnt sig selv til CEO (administrerende direktør), mens Anna er COO (vicedirektør).

- Vi har lidt hjælp til det praktiske hist og her, afslører den 63-årige radiovært og iværksætter.

(Foto: Privat)

Lille Adam er Klaus Riskærs sjette barn. Foto: Privat

Adams ankomst har ikke budt på udfordringer, når det gælder om søvn.

- Nattesøvnen går fint, da den lille sover på mors mave i de første uger. Så er der ikke langt til mad og noget, der kan gøre den lille skat ked af det. Og så er alle jo glade, slutter Klaus Riskær beskrivelsen af de første dage med Adam i hjemmet på Gammel Strand i København.

Man skal langt ud i solsystemet for at få skabt et overblik over Klaus Riskærs arvinger; Riskærs ældste søn Christian er født i 1987, derefter kommer Frederik, som er fra 1989.

Deres mor er Anne Mette Sølbeck, som er den eneste af sine børns mødre, som Klaus har været gift med. I 2007 kom Kristoffer til verden. Kristoffers mor er Mette Marie Thomsen.

I 2010 afslørede en DNA-test, at Klaus Riskær er far til Christopher, som bor med sin mor Jasmin Dhali i London.

Christopher er et halvt år yngre end Kristoffer. I 2014 blev Laura Petersen og Klaus Riskær forældre til datteren Isabella.

Der bliver med andre ord noget at holde styr på for lille Adam.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold