Nyheder3. december 2017

Riskær om at date yngre kvinder: Det er det, jeg er vant til

I 20 år har Klaus Riskær kun været sammen med kvinder, der var yngre end ham selv
https://imgix.seoghoer.dk/klaus-riskaer.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I mere end 20 år har Klaus Riskær datet kvinder, der er yngre, end han selv er.

Lige for tiden er det den 36 år yngre Anne Pia Lykke Ring, som han danner par med.

Nu fortæller han så til BT, hvorfor han kun dater piger, der er yngre, end ham selv.

- Nu er jeg i 20 år kommet sammen med unge piger, og jeg tror, at det er dét, jeg er vant til, er Riskærs konklusion i interviewet.

Men han er faktisk ikke afvisende over for ældre kvinder. Han tror dog ikke, at han kan score dem.

- De piger, jeg møder, som er i 50erne, er så lækre og smarte. De kan det hele. Så hvorfor scorer jeg ikke dem? Svaret er, at jeg ikke tror, at jeg kan. Jeg tror ikke, at de kan holde mig ud. Jeg tror, at de synes, at jeg er pisseirriterende, fortæller Klaus Riskær til BT.

Det er dog ikke, fordi de modne kvinder kaster sig over ham, når han er i byen.

- Det er ikke mig, der er ude at lave aldersbegrænsninger. Jeg synes, at voksne piger er enormt lækre, frække, veltrænede og ser enormt godt ud. Men når jeg bevæger mig rundt i byen, er det altså ikke sådan, at jeg bliver overrendt af modne piger, der synes, at det er fedt at kaste sig ned ved mit bord, siger han til BT.

Riskær er far til fem

Klaus Riskær er far til fem – fire sønner og en datter – og den 25. juni i år blev han også farfar, da ældstesønnen Frederik og svigerdatteren Jill blev forældre til Cornelius.

Den tidligere europaparlamentariker er stadig særdeles aktiv i erhvervslivet. Senest med lanceringen af kosttilskudspillen Sanabis, som er tilsat cannabis.

Han har også været involveret i Cybercity, stamcellebanken CopyGene, musiktjenesten TrackTesting og den private plejeudbyder Hjemmehjælpen.

Sponsoreret indhold