Remee: Stort velgørenhedsprojekt i Afrika

Remee

Remee

(Foto: Thomas Laursen)

Oprindelig skulle Remee ikke have været en del af callcentret til Danmarks Indsamling 2018. 

Han var inviteret som gæst for at tale om sit velgørenhedsprojekt i Afrika.

– Vi var punkteret på vejen herover, så da vi kom, sagde de, at de havde fået at vide, at jeg havde aflyst. Jeg var pænt irriteret, for jeg kom, fordi produktionen gerne ville have, at jeg fortalte om vores projekt, lød det fra Remee.

I stedet blev han placeret i callcentret, hvor Lise Rønne lavede et hurtigt og kort interview med musikeren.

– Der er større problemer i verden, men jeg kom ikke for at sidde i callcentret. Det har jeg ikke noget imod, men så føler jeg, det er falsk, at jeg sidder der i to minutter. Men kaos sker jo, når der er live TV, fastslog Remee.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Remee

Remee havde taget hele familien med til Aarhus. Datteren Kenya er opkaldt efter landet, hvor hun blev undfanget. (Foto: Thomas Laursen)

Musikeren og hans forlovede Mathilde Gøhler samarbejder med SOS Børnebyerne om at forbedre forholdene i Kenya.

– Vi skal til Kenya igen efter ”X Factor”. Vi har bygget en musikskole og et bibliotek. Det næste bliver sportsfaciliteter, og så vil vi gerne forbedre infrastrukturen i de eksisterende børnebyer i Kenya. En platform, hvor folk kan skabe deres egen lykke, synes jeg er det største, man kan give, fortalte han og fortsatte:

- Vi er jo alle sammen mennesker. For mig har det været en spejling i, at jeg selv var forældreløs. Hvis jeg ikke havde haft et trygt hjem, var jeg aldrig blevet til noget, afsluttede Remee.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close