Nyheder21. december 2017

Remee: Kenya har vænnet sig til at få gaver hver dag

Det kan være svært for en pige på to år at forstå, at gaveregnen stopper, når juleaften er overstået, og det er også svært for Remees yngste datter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/x_factor_ls1_dm-0112-2017.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er også blevet jul hjemme hos Remee og Mathilde Gøhler, og der er selvfølgelig også blevet julet ekstra meget for datteren Kenya.

Men for første gang har to-årige Kenya fået pakkekalender i løbet af december, og man kan jo hurtigt vænne sig til, at pakke en gave op hver eneste dag.

Det er også sket for Remee og Mathildes datter, der efter 21 pakker synes, at det er en ganske god idé at få gaver hver dag.

- Hun har kørt sin første pakkekalender i år, så jeg frygter lidt for, hvordan vi dagen efter jul skal gøre det forståeligt for hende, at hun ikke får gaver hver dag året rundt, fortæller Remee om din datter.

Juleaften skal familien holde en stille, rolig og hjemlig jul, og så skal de andre juledage bruges med resten af familien.

- Min familie er så stor, så det er svært. Vi holder noget dagen efter for hele min familie, og så tror jeg bare, det bliver stille og roligt juleaften, fortæller X Factor-dommeren.

Kenya kom til verden i august 2015, da Remee og Mathilde kun havde kendt hinanden i et år.

Det var ikke meningen, at Mathilde skulle blive gravid efter fire måneder, men de var ikke i tvivl om, at de skulle beholde barnet.

Hun har fået navnet Kenya, fordi Remee og Mathilde var i landet Kenya, da hun blev undfanget.

Se interviewet med Remee her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se billeder af Remee og Mathilde her:

Mathilde Gøhler og Remee 25092016

null

Sponsoreret indhold