Nyheder20. januar 2018

Dramatisk aften i X Factor: Remee fortryder sit valg

Fredag aften var der dømt drama for alle pengene, da X Factor tændte op for det notoriske Five Chair Challenge. Det var Remee, der skulle udpege, hvilke fem solister over 23 år, som han ville have med videre. Og nu fortæller han, at han fortryder sit valg fredag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0252809.jpg
 Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Det kan godt være, at de havde nerver på under deres auditions. Men de håbefulde X Factor-deltagere var formentlig noget mere nervøse fredag aften.

Her blev det notoriske Five Chair Challenge nemlig skudt i gang, og det var Remees solister over 23 år, der skulle forsøge at imponere, så de sikrede sig én af de fem varme stole.

Niveauet var usædvanligt højt, og det var da næsten også en umulig opgave for den ellers så erfarne X Factor-dommer. Bagefter fortæller Remee da også til DR, at han fortryder, at han sendte en hjem: Nemlig sangerinden Laura, der også fik rosende ord med på vejen.

- Ja, jeg fortrød, at hun ikke fik en stol. Efter optagelserne havde jeg det sådan, at hun egentlig var den af deltagerne, der overraskede mig mest i forhold til, hvordan jeg huskede hende. Men altså… Der var jo kun fem stole, siger en tydeligt ærgerlig Remee til DR.

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0252820.jpg

Remee fortryder, at han sendte den dygtige solist Laura hjem. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR1

Remee valgte i stedet at sende Rasmus, Anja, Jamie, Vanessa og Olivur videre til bootcamp. Og det var faktisk ikke de solister, som han havde regnet med ville få en plads videre.

- Jeg er selv overrasket over, at jeg endte med de fem. Der er så mange ting, der spiller ind, og i sidste ende var der bare så overlegent et teknisk niveau hos nogle af dem, som ikke var til at komme udenom, siger Remee til DR.

Du kan se de fem deltagere, som han sendte videre, i galleriet herunder:

Remees solister videre fra Five Chair Challenge i X Factor 2018

Sponsoreret indhold