Nyheder5. september 2017

Raket-Madsen udspurgt om ekstreme sex-tendenser

Anklageren i retssagen spurgte specifikt til Peter Madsens erfaringer med kvælning under sex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ritzau_9565190.jpg
 (Foto: Polfoto)

Tirsdag fik offentligheden for første gang mulighed for et deltaljeret kendskab til ubådssagen.

Til at starte med under retsmødet i Københavns Byret blev Peter Madsens tidligere forklaring til politiet læst op.

Efterfølgende fik han lov at forklare sig igen, og anklageren startede med at stille spørgsmål. Meget hurtigt drejede spørgsmålene sig hen på seksuelle vaner og præferencer.

Anklageren startede med at spørge, om det var første gang, at Kim Wall og Peter Madsen møder hinanden 10. august.

- Jeg har ingen ærindring om, at jeg har set Kim Wall, før jeg så hende den aften. Jeg har dog fået en mail fra hende, lyder det fra Peter Madsen.

Raket-entusiasten holder altså fast i, at han ikke har mødt Kim Wall, før hun besøger hans rumlaboratorium og ubåd for næsten en måned siden. Der kommer ingen yderlig forklaring på, hvorfor anklageren spørger til dette.

Peter Madsen fastholder, at der ikke har været seksuelt samkvem mellem ham og Kim Wall, som han også har sagt i sin forklaring under grundlovsforhøret.

Er kommet i s/m-miljø
Anklageren spørger, om Peter Madsen har haft sex med andre kvinder ombord.

Madsen svarer i første omgang, at det er sket i et enkelt tilfælde med hustruen. Men forklarer efetrfølgende, at han har haft sex med flere kvinder i Nautilus, blot mens den har ligget til kaj, da han har brugt den som husbåd. Altså ikke, mens han har sejlet i den.

- Kommer du i et s/m-miljø?, spørger anklageren.

- Det har jeg gjort, men jeg har ikke gjort det i lang tid, fortæller Raket-Madsen, der ikke har lagt skjul på, at han har et åbent forhold til sin kone.

Sex-kvælning
Anklageren spørger nærmere ind til hans tidligere eksperimenter med sexlege, og herunder spørger anklageren specifikt ind til, om Peter Madsen tidligere dyrket sex, som har involveret kvælning.

- Jeg har været til såkaldte "sex-venlige"-fester, som er den type, jeg har været gladest for, forklarer han og holder fast i, at han ikke har dyrket kvælning som en del af en sex-leg.

- På nær en enkelt gang, hvor jeg bad en kvinde holde vejret, mens vi havde sex, lyder det.

I retten bliver det fremlagt, at et andenhåndsvidne forklarer, at en af hendes frisørkunde har fortalt, at hun har dyrket hård sex med Peter Madsen, som blandt andet involverede kvælning.

Et andet vidne har forklaret, at hun har dyrket kvælningssex med Peter Madsen ombord på ubåden. Hendes indtryk var, at han ikke var så interesseret i den slags sex, men mere i almindeligt samleje med kvinder. Peter Madsen forklarer, at der er tale om hende, som han bad holde vejret.

Peter Madsen holder fast i, at Kim Wall døde, da hun fik lugen til ubåden i hovedet. Han påstår, at han efterfølgende har kastet hele hendes lig i havet, og at han altså ikke har parteret hende.

Sponsoreret indhold