Hr. Weyse i virkeligheden: Rædselsfuldt at se mig selv

I den nye, sjette sæson spiller Peter Mygind, 55, psykologen, der skal hjælpe hr. Weyse, da han får sceneskræk. – Han er skøn at spille overfor. Det er herligt og trygt og rart, fordi han er så dygtig, roser Jens Jacob Tychsen.

I den nye, sjette sæson spiller Peter Mygind, 55, psykologen, der skal hjælpe hr. Weyse, da han får sceneskræk. – Han er skøn at spille overfor. Det er herligt og trygt og rart, fordi han er så dygtig, roser Jens Jacob Tychsen.

(Foto: Mike Kollöffel/TV2)

Selv om ”Badehotellet” har taget Danmark med storm, og selv om Tychsens selvfede, men charmerende, hr. Weyse er en af farvoritkaraktererne, så er Jens Jacob Tychsen ikke hoppet med på den bølge – og sidder derfor ikke klar i sofaen mandag aften kl. 20.

– Jeg ser nogle små udpluk, hvis der er nogen, der insisterer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jens Jacob Tychsen. (Foto: Mikael Rieck)

– Men jeg kan ikke læne mig tilbage og se serien. Det går ikke. Det er forfærdeligt og rædselssfuldt at se på sig selv, afslører Tychsen over for SE og HØR.

Sådan har han det med alle sine roller.

– Jeg er helt vildt selvkritisk. Jeg kigger hele tiden efter fejl og tænker: ”Hvorfor rynker du på næsen dér, hvorfor piller du dig i håret dér og så videre”, erkender den 43-årige stjerne.

Bag kameraet på ”Badehotellet”

– Det her er, inden vi skal ned at optage på stranden. Jeg står og barberer mig. Når der sidder to inde i sminkevognen, som er ved at blive gjort klar, er der ikke plads til flere – og så er det ud i den grønne natur og ordne det ved et stort spejl på en dør, røber Jens Jacob Tychsen. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

– Jeg står her og taler med vores instruktør Fabian (Wullenweber, red.) om, hvordan scenen skal skæres. Jeg tror, jeg kan huske, hvad jeg præcis spurgte om der, nemlig: ”Er Weyse glad eller sur?”, mindes 43-årige Jens Jacob Tychsen. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

Da Peter Myginds 55-års fødselsdag faldt sammen med optagelserne, blev han selvfølgelig fejret på behørig vis. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

Når ”Badehotellet” skal i kassen, følger et kæmpe maskineri med. – Vi er virkelig mange. Der er lydfolk, lysfolk, scriptere og runnere. Der er en til at hente kaffe, der er en til at fjerne tang og en til at rive sandet, så sporene fra moderne sko forsvinder, fortæller Tychsen. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

En sommer uden ”Badehotellet” ville ikke være det samme, hvis man spørger Jens Jacob Tychsen. Selv om sidste sommer var en særdeles solrig en af slagsen, så ramte optagelserne lige ind i en regnbyge. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

Jens Jacob og svenske Lisa Werlinder supplerer hinanden fantastisk i den nye sæson af ”Badehotellet”. – Privat er Lisa sjov og et kæmpe fjollehoved, og det er vidunderligt. Det er et herligt forhold, der er mellem Weyse og Alma. Et had-kærlighedsforhold, siger Tychsen. (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

Du kan se hr. Weyse hver mandag kl. 20.00, hvor "Badehotellet" ruller over skærmen på TV2.

1

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close