"Badehotellet"-stjerne raser: - I kan rende mig i røven!

Jens Jacob Tychsen.

Jens Jacob Tychsen.

(Foto: Dan Mariegaard)

Det er sjældent fedt at få hård kritik, men for skuespiller Jens Jacob Tychsen virker det utilgiveligt.

Mandag aften er der premiere på sjette sæson af TV2's seersucces "Badehotellet", som har gået sin sejrsgang i de danske TV-stuer siden 2013.

Serien har vundet danskernes hjerter for længe siden, men anmelderne har ofte givet "Badehotellet" heftig kritik med på vejen.

Især Tychsens karismatiske karakter, Edward Weyse, har ikke fået det danske anmelderkorps til at kaste stjerner efter den 43-årige skuespiller.

Og det irriterer Jens Jacob Tychsen, da SE og HØR fanger ham på pressedagen til den sjette sæson af serien.

- Der har fra start af været nogle rimelige grimme røster, der synes, det er aldeles rædselsfuldt, det jeg lavede, fortæller Jens Jacob Tychsen

”Badehotellet”-stjernen kalder nogle af anmeldersene for decideret ”svinske”, men selvom Jens Jacob virker tydeligt irriteret, så har han fundet en måde at give slip på kritikken.

Anmelderne kan nemlig bare rende ham et vist sted, hvor solen sjældent skinner, som den ellers er kendt for at gøre på "Badehotellet".

- Det er ikke rart at få sådan noget at vide. Det kan jeg ikke bruge til noget. Min mavefornemmelse siger, at det er sådan, Weyse er, det er sådan, Weyse skal spilles, så I kan rende mig røven, lyder det fra Jens Jacob Tychsen.

”Badehotellet” vises mandag klokken 20.00 på TV2.

Se interviewet med Jens Jacob Tychsen, hvor han giver anmelderne en kæmpe bredside:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close