Nyheder14. januar 2017

"Årgang 0”-Rachels forældre "twerkede": - Rachel, jeg føler med dig

”Årgang 0”-Rachel har fået masser af beskeder og kommentarer, efter at hendes forældre i sidste afsnit af det populære program ”twerkede” i stuen. En af hendes venner sagde blandt andet ” Rachel, jeg føler med dig”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rachel_og_hendes_foraeldre.jpg
 Foto: TV 2

De fleste teenagere synes nok, at deres forældre er lige dele åndssvage og pinlige. Og endnu værre bliver det, hvis forældrene finder på at skeje ud eller ”lege unge”.

”Årgang 0”-Rachel er da heller ikke selv helt begejstret for sine forældre, Theresia Treschow-Kühl og Lars Ellebye, der i sidste afsnit af det populære program svingede hofterne og twerkede i familiens stue.

- Jeg tror ikke, jeg kan høre den sang længere uden at få et vist billede ind på nethinden af mine forældre!, siger Rachel, der lige nu befinder sig på udveksling i Argentina, i et Skype-interview med TV 2.

- Jeg viste klippet i går til en af mine klassekammerater herovre, der hedder Matchi, og hun sagde bare: "Rachel, jeg føler med dig", tilføjer hun overfor TV 2.

Apotekerforældrene viste i sidste afsnit af ”Årgang 0”, at de har svært ved at sidde stille, når Mark Ronson-hittet ”Uptown Funk” kommer på. Og klippet med det twerkende forældrepar er sidenhen blevet lidt af et hit.

Klippet, som ”Årgang 0” efterfølgende lagde på sin Facebook-side, er blevet set næsten 200.000 gange – og det strømmer ind med kommentarer fra fremmede, der modsat Rachel er meget begejstrede for apotekerparret.

Du kan se eller gense det sjove klip lige her:

Du kan se billeder fra "Årgang 0" i galleriet herunder:

Årgang 0 børnene gennem årene

Sponsoreret indhold