Nyheder5. januar 2017

Her er Mathilde fra "Årgang 0" i dag

Mathilde Beuschau og hendes familie trak sig fra "Årgang 0" i 2007. Nu har hun åbnet op om sit liv efter det populære TV-program
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede-2016-01-28-kl.-18.56.18.png
 Foto: TV2

Hun blev kendt som den lille lyshårede pige med de blå øjne. I 2007 valgte familien dog at sige farvel til "Årgang 0", og siden har der været stille fra Mathilde Beuschau og hendes familie. Indtil nu.

I et interview med Realityportalen har hun nemlig åbnet op omkring, hvordan hendes liv har været efter programmet.

Her fortæller hun blandt andet, at hun var glad for, at familien sagde stop til at være på TV, fordi hun derfor har kunnet være mere anonym.

Mathilde går i dag i 10. klasse på en skole på Frederiksberg, og planerne for fremtiden er lagt.

- Jeg drømmer om at blive politimand, så jeg har en ret klar plan over de næste år. Først vil jeg gerne på HF efter sommerferien, derefter vil jeg gerne have et sabbatår, hvor jeg skal arbejde, og så vil jeg gerne søge ind i militæret, inden jeg så søger in på politiskolen, siger hun til Realityportalen.

I sin fritid arbejder Mathilde på McDonalds. Her er hun kollega med sin lillesøster Frederikke, som vi også nåede at se i "Årgang 0".

Efter familiens sidst dukkede op på skærmen, er der kommet endnu en lillesøster til familien. I 2010 blev Alberte nemlig født.

Det er altså gået godt for familien, der ikke har fortrudt, at de trak sig fra rampelyset.

Mathilde har ikke rigtig kontakt til de andre deltagere i "Årgang 0", men hun er dog venner med både Emma, Rachel og Stephanie på Facebook.

Herunder kan du se, hvordan Mathilde ser ud i dag.

Herunder kan du se mange flere billeder af børnene fra "Årgang 0":

Årgang 0 børnene gennem årene

Sponsoreret indhold