Nyheder27. december 2016

Nu siger Emma farvel til "Årgang 0": Hun er megasej

Forældrene var gerne blevet ved med at optage det populære dokumentarprogram, men beslutningen var 100% Emmas
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-66108.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Når det populære dokumentarprogram "Årgang 0" vender tilbage på TV 2 d. 3. januar, så bliver det kun med et lille glimt af Emma og hendes familie fra Tarm.

Emma valgte nemlig tidligere på året, at hun ikke længere ville være med i programmet.

En beslutning, som hendes forældre Poul-Erik og Lene er stolte af, selvom de gerne havde fortsat deltagelsen i programmet.

- Jeg synes, Emma er megasej. At hun som 16-årig ligesom tør at stå ved hendes egne meninger og sige fra, lyder det fra Emmas mor, Lene Josefsen, til TV 2.

Forældrene lægger da heller ikke skjul på, at det er underligt, at kameraerne ikke længere følger deres liv. Men én ting var dog vigtigere end deltagelsen i programmet.

- Vi ville da gerne have fortsat. Og det er lige så meget, fordi vi har været med til at starte projektet op. Så vi vil også gerne være med til at afslutte det. Men helt klart ikke for enhver pris, fordi det er trods alt vigtigere for os, at vores børn har det godt, fortæller Lene Josefsen til TV 2.

Når "Årgang 0" vender tilbage på skærmen i det nye år, så er det altså kun Stephanie, Rachel og Christian vi skal følge i programmet.

Du kan se flere billeder af Emma og familien i galleriet herunder

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper vi

Sponsoreret indhold