Puk Elgård blander sig i botox-debat

Puk Elgård vil have lov at ældes naturligt og håber, at der alligevel vil være en plads til hende på TV-skærmen.

Puk Elgård vil have lov at ældes naturligt og håber, at der alligevel vil være en plads til hende på TV-skærmen.

Foto: All Over Press)

- Kære Annette Heick, du ved jeg holder meget af dig og respekterer dig, men jeg vil gerne knytte en kommentar til dit seneste opslag.

Sådan indleder TV-værten Puk Elgård et opslag på Instagram, efter at Annette Heick onsdag aften på det sociale medie fortalte, at hun har fået botox-behandling mod rynker under øjnene.

- jeg har stort set ingen rynker, og dem jeg har, er jeg godt tilfreds med, men når jeg får TV-makeup på, så lægger den sig i fede kager under øjnene, så jeg kommer til at se rynket ud. Er der noget at gøre?, skrev Annette Heick.

Og svaret blev at få hjælp fra en skønhedsklinik.

- Vi arbejder os stille og roligt frem med bittesmå dråber af botox, og billedet til venstre viser virkningen efter fire dage. Vi er stadig i småtingsafdelingen, men det har jeg det nu helt fint med. Jeg er ikke flov over at hente en smule hjælp, siger Annette Heick på Instagram.

 
 
Puk Elgård har arbejdet som TV-vært i 22 år, og hun har ikke tænkt sig at gå samme vej, men skriver direkte henvendt til Annette Heick:
 
- Du skriver, at p.g.a. dit job foran tv-kameraet, og den makeup, man bruger, har du fundet det nødvendigt med BOTOX. Jeg synes man skal hælde alt den BOTOX i knolden man vil, hvis det er det der duer for en selv, skriver Elgård.
 
 
Hun håber dog selv at kunne få lov til at blive på skærmen uden botox-behandlinger.
 
- Jeg vil gerne slå et slag for, at os der beholder rynkerne, også kan ses i fjernsynet. Jeg fylder 49 i morgen og kører nu som vært på 22' ende år og er helt klart blevet ældre at se på, men jeg er glad for at være den jeg er. Også selvom jeg skulle blive den eneste rosin på skærmen. Kram, skriver Puk Elgård for at understrege den kærlige tone i hendes henvendelse.
 
 
Annette Heick har ikke selv svaret på Puk Elgårds kommentar, men 1.600 har liket den, og to værtskolleger bakker hende op i ønsket om at ældes naturligt og stadig have en plads på TV-skærmen.
 
- Ja ja ja Puk !!!! puk_elgard enig og det er kun dejligt at vi stadig kan grine og bevæge ansigtet. Der er så mange i vores branche der ligner en op pustet grill kylling. Jeg elsker også alle mine rynker og nu også dine, skriver Signe Lindkvist.
 
Også Heidi Frederikke Sigdal, der netop nu er vært på "Go' morgen Danmark", roser Puk Elgård.
 
- Du blir i så fald den sødeste rosin på fjernsynet Puk. Og dejligt indlæg. Kram fra en, der også er mere til rynker end botox, skriver Heidi Frederikke.
 
Og det går igen, at de fleste af Puk Elgårds følgere bakker hende op i ønsket om at ældes naturligt.
 
Se de to opslag og de mange kommentarer herunder:
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close