Nyheder19. december 2016

Midt i sorgen: Annette Heick takker for trøst

- Vi skal nok lige bruge noget tid på at finde tilbage igen, siger Annette Heick efter drabet på hendes mands barndomsven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annette.jpg
 Foto: All Over Press)

Skuespilleren, TV-værten og sangeren Annette Heick takker nu for den opbakning, hun og hendes familie har mødt i forbindelse med skuddrabet på den 43-årige politibetjent, Jesper Jul.

Jesper Jul, der arbejdede som hundefører på Politigården i Albertslund hos Københavns Vestegns Politi, var barndomsven med Annette Heicks mand, Jesper Vollmer.

Han døde som følge af de skader, han pådrog sig, da han tirsdag den 6. december om morgenen blev skudt i hovedet på klos hold, da han mødte på arbejde.

Jesper Jul blev erklæret død onsdag den 7. december.

En 26-årig mand fra Glostrup er sigtet og varetægtsfængslet for drabet, men nægter sig skyldig.

Da Jesper Jul i løbet af tirsdag den 6. december kæmpede for sit liv, kom Annette Heick med en rørende opfordring på Instagram:

- Hjælp os med at bede for vores elskede ven, der lige nu svæver mellem liv og død efter en forbrydelse, skrev Annette Heick.

Hun og Jesper Vollmer og deres to sønner deltog fredag i statsmandsbegravelsen af Jesper Jul i Roskilde Domkirke.

Søndag henvendte hun sig igen til sine mere end 27.000 følgere på Instagram: - TAK for mange søde beskeder og for opbakning i denne meget tunge periode. Vi skal nok lige bruge noget tid på at finde tilbage igen. Om lidt har jeg min sidste koncert i år, og så skal jeg bruge nogle dage på at komme igennem de bunker af mails, der ikke er blevet besvaret de seneste uger. Jeg undskylder, hvis din er en af dem. Glædelig fjerde søndag i advent, skriver Annette Heick. Du kan se Annette Heicks opslag herunder:
Se også Jesper Vollmers opslag i forbindelse med det tragiske drab på hans barndomsven:

Sponsoreret indhold