Nyheder 2. februar 2017

Anette Heick hoppet på botox-vognen

Får løsnet rynkerne omkring øjnene med den populære nervegift
Foto: All Over Press)

Den kommende vært for det danske Melodi Grand Prix, Annette Heick, er blevet træt af sine rynker under øjnene og har derfor fået et udglattende skud botox.

Det fortæller den populære TV-vært på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hun er egentlig helt tilfreds med sit udseende uden for skærmen, men når hun får makeup på i forbindelse med TV-optagelser, er der problemer, fortæller Heick. Hun skrev derfor til en skønhedsklinik og spurgte om et godt råd. - jeg har stort set ingen rynker, og dem jeg har, er jeg godt tilfreds med, men når jeg får TV-makeup på, så lægger den sig i fede kager under øjnene, så jeg kommer til at se rynket ud. Er der noget at gøre?, skrev Annette Heick. Og klinikken mente godt, at man kunne hjælpe TV-værten. Og forslaget gik på indsprøjtninger med botox, der reelt er nervegift, der lammer musklerne, så huden bliver glattet ud i de behandlede områder. - Vi arbejder os stille og roligt frem med bittesmå dråber af botox, og billedet til venstre viser virkningen efter fire dage. Vi er stadig i småtingsafdelingen, men det har jeg det nu helt fint med. Jeg er ikke flov over at hente en smule hjælp, siger Annette Heick på Instagram. Langt de fleste kommentarer fra Annettes følgere er positive, og flere er glade for, at hun er ærlig omkring, at hun får lidt hjælp udefra med udseenedet. Sangeren Julie Berthelsen er en af dem, der giver 'thumbs up' til Annette Heick. - Rigtig fint, skriver Berthelsen i en kommentar. Enkelte er lidt bekymrede for det videre forløb, mens andre siger, at Annette skulle have ladet være. - Hjælp til hvah? Hvad er der galt i at se normal ud, og vise at man er blevet ældre uden at skjule det, skriver en følger. Se stort galleri med billeder af Annette Heick fra de sidste 20 år: (artiklen fortsætter under galleriet)

Annette Heick, februar 2017

En anden står på Anettes ret til selv at bestemme, hvad hun gør. - Jeg kan ikke rigtigt se en forskel - men det eneste vigtige er, at du er tilfreds!, skriver en anden følger. Se Annette Heicks opslag herunder og bedøm selv:

Sponsoreret indhold