Nyheder9. juli 2016

ENDELIG: Progeria-Jesper nyder en tur i poolen

Den charmerende dreng i dejlig video efter operation og genoptræning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-835111.jpg
 René Schütze
Søde, elskelige Jesper Sørensen, der er ramt af den ekstremt sjældne sygdom progeria, der får kroppen til at ældes langt hurtigere end normalt, er lige nu SÅ glad. Jesper fra Nordjylland, der blev kendt i TV 2-programmet 'Drengen i den gamle krop', lagde for kort tid siden i interviews ikke skjul på, at han har haft et endog meget hårdt år.
Et uheld under en fodboldkamp sidste år har virkelig trukket tænder ud på Jesper, der i forvejen døjer med progeriaen, der får ham til at ældes hurtigere end os andre. Han faldt så uheldigt under fodboldkampen, at hans hofte røg ud af hofteskålen, og lægernes dom var klar.
Jesper skulle på operationsbordet. Der var tale om et større indgreb, og bagefter ventede lang, hård genoptræning.
Det barske forløb er nu heldigvis overstået, og Jesper kan igen nyde livet som alle andre 18-årige. Han er igen begyndt på produktionsskolen i Hjørring, hvor han arbejder i køkkenet, og nu kan han også tage fat på livets virkelige glæder. Jesper Sørensen er nemlig æresborger i Fårup Sommerland, en ære han har opnået på grund af sit gode humør og optimistiske tilgang til livet. Og efter operationen og genoptræningen var der en række forlystelser, som Jesper skulle more sig i, som han ikke havde kunnet prøve før på grund af sit grimme uheld på fodboldbanen.
Og nu er han også så frisk og så meget i vigør, at det er blevet tid til en svømmetur i svømmepølen, hvilket han virkelig, virkelig har glædet sig til, fremgår det af et opslag og en video, Jesper har lagt på Facebook. - Så er man kommet i poolen for FØRSTE gang efter en hård og meget lang operation med RIGTIG MEGET!! genoptræning, så det var bare SÅ dejligt Rigtig god sommer til jer allesammen og til jer der er nede ved sydens sol, ku I ikke lige kaste (bare) lidt af jeres vejr op til os her i Danmark . Og husk så det er på søndag kl. 21.00 der er EM finalen mellem Portugal og Frankrig så rigtig god kamp, skriver Jesper. Videoen er allerede blevet vist mere end 150.000 gange, og de mange hundrede kommentarer er overstrømmende og positive. Her på SE og HØR vil vi også gerne ønske Jesper og alle andre en god sommer. Du kan se Jespers opslag og videoen herunder:
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_18.png

Sponsoreret indhold