Nyheder7. juni 2018

Succesfuld, rig og helt nede på jorden: Portræt af Christian Eriksen

Christian Eriksen har opnået stor succes med sine evner på grønsværen. Uden for banen lever den 26-årige Middelfart-fyr et stille liv i London med sin kæreste, der netop har født parrets første barn. Og om kort tid skal han hamre kasser ind til VM i Rusland
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christian_eriksen.jpg
 (Foto: All Over)

Siden han som 16-årig flyttede alene til Amsterdam for at spille fodbold, har Christian Eriksen bevæget sig i retning mod stjernerne – og i dag kan den 26-årige fynbo måle sig med nogle af de allerbedste i verden.

Han sikrede med et genialt hattick Danmarks VM-billet, da han i november sidste år brillerede i 5-1-sejren over Irland.

I dag kom det så frem, at han på hjemmefronten har scoret sit vel nok største mål på hjemmefronten: Han og kæresten Sabrina Kvist Jensen er således blevet forældre til en søn.

Den lille mini-Eriksen kom til verden i mandags, hvilket betyder, at Eriksen har haft - og får - tid til at kysse og kramme sin lille søn i et par dage, før at han sammen med resten af landsholdet drager mod VM i Rusland.

Det er ikke kun danskerne, som er vilde med den sympatiske driblekonge. Det er de også i England, hvor Eriksen har spillet i Tottenham siden 2013.

Det fortæller Poul Ferdinand Nielsen, som er sportsjournalist på Ekstra Bladet og følger Tottenham tæt.

– Han er meget populær og værdsat af tilhængerne. Min vurdering er, at han ligger i feltet lige under Harry Kane, som er deres helt store stjerne, siger han til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christian-eriksen.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Christian Eriksen værner meget om sit privatliv – og stjernen ses sjældent på de røde løbere. (Foto: Mikael Rieck)

Christian Eriksen er nede på jorden

Men succesen på fodboldbanen er ikke steget fyren fra Middelfart til hovedet. Tværtimod.

– Jeg tror ikke, du møder nogen, som er mere afslappet omkring succes end Christian Eriksen. Selvfølgelig er han glad for sine præstationer, men han vil altid være helt stille og rolig og behøver ikke at være i rampelyset, har Christians far Thomas sagt i et interview med BT.

Og den mening er han ikke ene om. Fodboldtroldmandens barndomsven Rasmus Falk har følgende kommentar til avisen:

– Det, du ser, er det, du får. Du kan altid regne med ham. På banen har han et utrolig højt niveau, og uden for kridtstregerne er han bare helt igennem et godt menneske, som ikke skaber nogen konflikter og altid bevarer jordforbindelsen, mener vennen.,

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.5556494b.jpg

Eriksen var bare to år og ti måneder, da han be gyndte at spille fodbold i Middelfart. Indtil han f yldte 13 og skiftede til OB, var det hans far, som trænede ham. (Foto: All Over)

Christian Eriksen scorer kassen

Da Eriksen i efteråret 2016 forlængede sin kontrakt med Spurs, betød det ifølge London Evening Standard en fordobling af lønnen, så midtbanespilleren nu inkasserer cirka 670.000 kr. – om ugen. Det er lige knap 35 millioner kr. om året – uden diverse sponsoraftaler, som Eriksen ellers har.

Han bor sammen med kæresten gennem mange år, Sabrina Kvist Jensen, i det dyre London-område Hampstead. Hun kommer også fra Fyn – og flyttede til England et halvt år efter ham, da hun først skulle færdiggøre sin uddannelse som frisør. I dag arbejder hun i et tøjfirma tre dage om ugen. Og i begyndelsen af juni blev hun så mor for første gang, da hun fødte parrets søn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christian-eriksen1.jpg
 Foto: All Over Press

Fodboldstjernen Christian Eriksen til bal på Christiansborg Slot sammen med kæresten Sabrina Kvist Jensen. (Foto: All Over)

Få byture

Christian Eriksens stille liv i London står i stærk kontrast til de vilde byture, man har set landsholdskollegaen Nicklas Bendtner være på, da han boede i England.

Selv vurderer Eriksen over for Euroman, at de to danskere ikke har så meget til fælles:

– Vi er nok modsætninger, mig og Nicklas Bendtner. Vi er meget forskellige, mener Eriksen, der ikke uddyber, hvordan de to er forskellige.

- Det vil jeg lade andre om at bedømme. Han er i hvert fald også meget højere end mig, har stjernen sagt.

Ekstra Bladets Poul Ferdinand Nielsen ser absolut også Tottenham-spilleren som en meget mere privat person.

– Christian skærmer sit privatliv meget. Modsat Nicklas Bendtner dukker han aldrig op i jeres blad, og man ser ham jo heller ikke uden for sportssiderne i Ekstra Bladet. Han er meget stille, og jeg tror, at han og frisørkæresten Sabrina lever et stille liv i London, hvor de går ud og spiser med gode venner. Jeg tror ikke, der er mange diskoteksture til Christian Eriksen, vurderer han over for SE og HØR.

Selv er landsholdsstjernen sikker på, at kæresten nok skal holde ham nede, hvis han pludselig skulle få stjernenykker:

– Hun har nogle små replikker. ”Nu skal du ikke komme for højt op at flyve, Christian”, og den slags. Heldigvis er det ikke så tit, det sker, for jeg føler, jeg er god nok til at lade være. Men hvis jeg nu er i rigtig godt humør og skal lave lidt sjov, kan hun godt lige sige: ”Rolig nu”, og det retter jeg mig efter, har Eriksen sagt til Euroman.

Sponsoreret indhold