Storklubber ville have Christian Eriksen

Christian Eriksen har kontrakt med Tottenham indtil 2020

Christian Eriksen har kontrakt med Tottenham indtil 2020

Foto: MEGA

Der var mange rygter om Christian Eriksens fremtid i løbet af sommeren. Den danske landsholdsspiller endte med at skrive under på en kontraktforlængelse med sin engelske arbejdsgiver Tottenham, så partnerne nu har papir på hinanden indtil 2020. Nu afslører danskerens mellemmand, at der var flere interesserede storklubber.

- Nu da alt er lukket ned, kan jeg godt fortælle, at situationen egentlig aldrig har ændret sig, siden Christian var 14 år, og den første klub ringede. Det har de fortsat med at gøre i den seneste periode. Her har der været konkret interesse fra fire Champions League-hold fra Frankrig, Spanien, Italien og England. To af dem har spillet Champions League-finale for ikke så længe siden, siger Martin Schoots til BT.

Tidligere på sommeren snakkede SE og HØR med Morten Bruun, fodboldekspert hos Discovery Networks, om netop Christian Eriksens fremtid.

- Hvis jeg var Christian Eriksen ville jeg blive i Tottenham til mine dages ende. Det er en perfekt klub for ham. Det er en kæmpe klub. Selvfølgelig er der nogle større klubber, men der er ikke 20 klubber i verden, der er større end Tottenham. Han spiller hver eneste gang, sagde Morten Bruun til SE og HØR.

Ifølge engelske medier har kontraktforlængelsen fordoblet Christian Eriksens løn, så han angiveligt nu tjener lidt over 667.000 kroner om ugen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close