Nyheder7. juni 2018

VM er reddet! Christian Eriksen ER blevet far

Med nød og næppe nåede Christian Eriksens kæreste at føde parrets første baby, en lille velskabt dreng, og hele den danske fodboldnation kan ånde lettet op: Målprofilen bliver dermed klar til at spille VM i Rusland
https://imgix.seoghoer.dk/christian-eriksen1.jpg
 Foto: All Over Press

Danmarks boldkonge nummer 1 – angriberen Christian Eriksen – kan lige nå at kysse kæreste og nyfødt baby – og så er han ellers klar til at kridte fodboldstøvlerne til VM i Rusland.

Angrebsspilleren er netop blevet far for første gang, efter at hans kæreste Sabrina Kvist Jensen er nedkommet med parrets første barn.

Den glædelige nyhed afslørede sportsredaktør på Jyllands-Posten, Troels Henriksen, torsdag formiddag på sin Twitter-profil.

Også sportsjournalist Henrik Fallesen har bekræftet den glædelige nyhed - også på Twitter, hvor han har delt et billede af den nyklækkede far på vej til træning med landsholdet i Helsingør.

Christian Eriksen og Sabrina Kvist Jensen har fået en velskabt søn, som kom til verden i mandags.

Det betyder altså, at farmand Eriksen har haft - og får - tid til at kysse og kramme sin lille søn i et par dage, før at han sammen med resten af landsholdet drager mod VM i Rusland.

Det var i december, at Christian Eriksen og kæresten afslørede, at der var en lille ny på vej. Det skete på Instagram, hvor parret delte scanningsbilledet af deres lille guldklump.

Få Danmarks kulørte VM-blad gratis, når du køber denne uges SE og HØR! 36 sider med ALT om slutrundens største stjerner, lækre fotoserier og den bedste underholdning.

Sabrina Kvist Jensen, der er uddannet frisør, var sat til at føde ultimo maj, men da hun var førstegangsfødende, var der flere, der frygtede, at hun ville gå over tid og dermed holde Christian Eriksen væk fra den danske VM-lejr.

Det skete så (heldigvis) ikke, så Christian Eriksen kan både juble over familieforøgelse og VM i Rusland.

Eriksen og kæresten bor til daglig i Hampstead i London, hvor de for halvandet år siden købte hus.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9222874ad.jpg
 (Foto: All Over)

Christian Eriksen er klar til at score mål i Rusland. Foto: All Over Press

Christian Eriksen var Danmarks suverænt vigtigste spiller under VM-kvalifikationen, hvor han nåede at score hele 11 mål i 12 kampe. Vi satser i den grad på, at han også bliver topscorer under VM i Rusland.

Få Danmarks kulørte VM-blad gratis, når du køber denne uges SE og HØR! 36 sider med ALT om slutrundens største stjerner, lækre fotoserier og den bedste underholdning.

Sponsoreret indhold