Christian Eriksen: Så meget tjener han

 
Det er ingen hemmelighed, at der er mange penge i fodbold. Specielt hvis man kan gøre sig bemærket i udlandet. Det må man sige, at Christian Eriksen har formået.
 
 
I 2013 skrev den danske midtbanespiller under med Premier Leagueklubben Tottenham, hvor han efter tre sæsoner har spillet sig til en plads som en af holdets helt store profiler.
 
Og det kunne mærkes på pengepungen, da kontrakten tidligere på året skulle genforhandles.
 
 
Ifølge The Guardian river Eriksen nu 70.000 pund svarende til lige knap 600.000 danske kroner hjem. Om ugen vel at mærke.
 
Fodboldspilleren, der oftest betegnes som ydmyg, er meget opmærksom på ikke at lade den store succes stige sig til hovedet.
 
Og skulle han selv glemme det, sørger kæresten gennem fire år - frisøren Sabrina Kvist Jensen - for at minde ham om det.
 
– Der er jo mange, der letter lidt fra jorden, når de får nogle penge. Jeg forsøger at bevare det med, at jeg er her for fodbolden. Jeg har min familie, men jeg har også min kæreste Sabrina, der er god, hvis man begynder at flyve på et tidspunkt, har han tidligere sagt til BT.
 
 
Fodboldhugget scorede sin frisør, mens han boede i den hollandske hovedstad. Da hun blev færdiguddannet, og Christian havde skiftet klub, rykkede hun med til London.
 
Og den ellers private midtbanespiller lægger ikke skjul på, hvor meget forholdet til fynske Sabrina betyder for ham.
 
– Det har givet mig en form for ro. Det har gjort det, at jeg ved, at jeg har en, som står mig nær. Jeg snakker meget med Sabrina. Det er fantastisk og fint, at man kan snakke så meget og så godt med en person. Vi falder rigtig godt i hak med hinanden.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close