Se ALLE billederne: Pias store dag

Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne i dag fejre guldbryllup. Her blev de blandt andet vækket med sang i hjemmet, ligesom de også sagde ja til hinanden endnu en gang.

Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne i dag fejre guldbryllup. Her blev de blandt andet vækket med sang i hjemmet, ligesom de også sagde ja til hinanden endnu en gang.

Foto: Dan Mariegaard

Det har været en stor dag for Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup i dag. 

Det er nemlig 50 år siden, at parret sagde ja til hinanden. Dermed kan de i dag fejre guldbryllup.

Og det er i den grad blevet fejret. Allerede fra morgenstunden var venner, familie og kollegaer samlet for at vække guldbrudeparret med sang og hornmusik, og siden har festen ellers bare fortsat. 

Det helt store højdepunkt kom så her til eftermiddag, da Pia og Henrik blev viet igen ved en smuk ceremoni i Hellerup Kirke. Her stod præsten Kathrine Lilleør for, at parret kunne forny deres ægteskabelige løfter til hinanden.  

Efter den flotte ceremoni i Hellerup Kirke fortsætter festlighederne ved en privat fest nord for København. 

SE og HØR har været med lige fra morgenstunden og stod klar, da Pia og Henrik blev vækket her til morgen. Og det var en spændt Pia, som vi mødte. 

- Jeg tror, at det bliver en rigtig god dag, fortalte Pia Kjærsgaard til SE og HØR. Hun havde dog svært ved at holde tårerne tilbage i løbet af morgenen. 
 
- Jeg bliver meget rørstrømsk, og det er klart, når det er en dag, hvor der står så mange mennesker og synger og er glade. Og 50 år er mange år, lød det med et stort smil fra Pia. 
SE og HØR ønsker guldbrudeparret et stort tillykke med dagen. 
 
Du kan se ALLE billederne fra parrets store dag i galleriet herunder

Pia Kjærsgaard og Henrik Thorups guldbryllup

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close