Peter Lundin må ikke se sin søn

Peter Lundin

Peter Lundin

Foto: All Over

Peter Lundin er ikke børnevenlig nok til at se sin egen søn.

Morderen, der i juni 2000 først myrdede og siden parterede sin kæreste Marianne Pedersen og hendes to sønner Dennis og Brian, har mistet retten til at se sin treårige søn, som han har med sin ekskone Betinna Brøns.

Det erfarer SE og HØR. 

Det er Statsforvaltningen, der efter måneders tovtrækkeri mellem Peter Lundin og hans ekskone har afgjort, at det er absolut bedst, hvis deres lille dreng ikke skal på fængselsbesøg hos far.

Moderen, der i sommer fik gennemført en skilsmisse fra parteringsmorderen efter, hvad hun beskriver som ni år i helvede, er således den eneste, der har retten til drengen.

– Jeg har overhovedet ingen kommentarer til de oplysninger. Jeg har lagt det hele bag mig, siger Betinna Brøns til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter Lundin er blevet skilt fra Betinna Brøns.

Hun giftede sig i 2011 i fængslet med Peter Lundin, som siden gjorde hende gravid. 

I oktober gik skilsmissen igennem, og nu har 33-årige Betinna Brøns fået sit ønske opfyldt: Lundin får ikke lov at se eksparrets i dag treårige søn. (Foto: Privat)

Kæmpede med Lundin

Hun fik i 2014 en søn med Peter Lundin efter flere år som først kæreste og siden hustru til morderen.

De to mødtes, mens han afsonede sin livstidsstraf, og indledte et forhold, som førte til bryllup, der blev afholdt i Anstalten ved Herstedvester i 2011.

Men forholdet udviklede sig ikke i den retning, Betinna ønskede.

I oktober i år forklarede hun i et eksklusivt interview med SE og HØR, hvordan hun følte sig manipuleret og holdt i et psykisk voldsgreb i forholdet. Først fjernede hun sig selv fra besøgslister i fængslet, siden søgte hun om skilsmisse i sommeren 2017 – den blev gennemført i netop oktober i år.

Sideløbende har Betinna forsøgt at få frataget samværet mellem Peter Lundin og deres søn.

– Står det til mig, har han set ham (sin søn, red.) for sidste gang. Og jeg har fuld tillid til, at Statsforvaltningen træffer den rigtige beslutning, sagde hun for et par måneder siden til SE og HØR.

Og hun fik altså sin vilje. Men ikke uden sværdslag. 

For i månederne frem til afgørelsen har Peter Lundin ifølge SE og HØRs oplysninger kæmpet en desperat kamp for at få lov til at se sin søn. 

Han har argumenteret, at barnets mor er psykisk syg, at sønnen er stærkt knyttet til ham, at han havde forbedret sig meget under afsoningen, og at han trods nyligt afslag på prøveløsladelse havde en tro på, at han kom ud i friheden inden længe. 

Alt dette var ikke formildende hos Statsforvaltningen, der må have besluttet, at en tredobbelt morder, som ovenikøbet er dømt for at have forvoldt en mors død, ikke er det bedste for en treårig.

Læs hele historien i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close