Peter Lundin skilt: Nu taler ekskonen ud

Peter Lundin er blevet skilt fra Betinna Brøns.

Peter Lundin er blevet skilt fra Betinna Brøns.

Foto: Privat

Den berygtede morder Peter Lundin er efter seks års ægteskab ikke længere gift med den 12 år yngre Betinna Brøns, som han har været sammen med i ni år og har en treårig søn sammen med.

SE og HØR kan nemlig afsløre, at skilsmissen blev en realitet, da den blev godkendt den 3. oktober i år. 

Ekskonen Betinna Brøns står nu frem i SE og HØR og fortæller om de ni år, hun var sammen med Peter Lundin. 
 
- Det eneste jeg ønsker er at få mit liv tilbage, fortæller Betinna til SE og HØR. Hun beskriver sit forhold til Peter Lundin som ni år i helvede. 
 
 
Mens Betinna Brøns var i et forhold med Peter Lundin boede hun i Odense, mens han sad bag lås og slå i Anstalten ved Herstedvester lidt uden for København. Derfor blev det til mange ture over storebælt for 33-årige Betinna. 
 
- Han krævede, at jeg besøgte ham næsten dagligt. Jeg har måttet tage derover med 40 i feber, og hvis jeg foreslog, at jeg ville besøge min mor nogle dage, blev han rasende og sagde, at det gik ud over tiden med ham. Hele mit liv kom til at handle om at holde ham glad. For hvis han var glad, fik jeg fred. 
 
- Men jeg er fri nu, fortæller Betinna Brøns i det store interview, der kan læses i SE og HØR, der er på gaden i morgen, onsdag d. 11. oktober. 
 
Du kan læse hele det store interview med Betinna Brøns i SE og HØR, der er på gaden i morgen
 
  • Peter Lundin var utro
  • Kæmper om forældremyndigheden
  • Sønnen reddede Betinna
  • Familien slog hånden af Betinna
 
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close