Nyheder10. oktober 2017

Peter Lundin og ekskonen kæmper om forældremyndigheden

Peter Lundin er blevet skilt efter seks års ægteskab med Betinna Brøns. Nu kæmper de om forældremyndigheden over deres fælles barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.jpeg
 Foto: Privat

SE og HØR kunne tidligere i dag afslører, at Peter Lundin er blevet skilt fra den 12 år yngre Betinna Brøns.

- Det eneste jeg ønsker er at få mit liv tilbage, fortæller Betinna til SE og HØR. Hun beskriver sit forhold til Peter Lundin som ni år i helvede.

Sammen har de en søn på tre år, og han er nu blevet midtpunkt i en strid om forældremyndigheden.

Peter Lundin kæmper nemlig for retten til at se sit barn, men står det til Betinna Brøns, så kommer den berygtede morder aldrig til at se sønnen igen.

- Står det til mig, har han set ham for sidste gang. Og jeg har fuld tillid til, at Statsamtet træffer den rigtige beslutning for drengens skyld, fortæller Betinna Brøns til SE og HØR.

Sønnen er Betinna Brøns' første barn, mens det er anden gang, at Peter Lundin er blevet far. Han fik nemlig en søn tilbage i 2000. Den lille dreng, Nicholas, kom til verden bare få måneder før, at Lundin dræbte sin kæreste Marianne Pedersen og hendes to børn.

Efter dommen for det tredobbelte drab, har Peter Lundin flere gang forsøgt at få lov til at have kontakt med sin førstefødte, men uden held. Både Statsamtet og Civilretsdirektoratet, der er den øverste danske myndighed på området, har afvist Lundins anmodninger om at se sønnen. Du kan læse hele det store interview med Betinna Brøns i SE og HØR, der er på gaden i morgen
  • Peter Lundin var utro
  • Kæmper om forældremyndigheden
  • Sønnen reddede Betinna
  • Familien slog hånden af Betinna

https://imgix.seoghoer.dk/sh41_forside_instagram_1.jpg

Sponsoreret indhold