Nyheder11. oktober 2017

Mariann blev gift med morderen: Jeg havde sex med Peter Lundin på anden date

Mariann Poulsen endte på forsiden af landets aviser, da det i 2008 kom frem, at hun havde giftet sig med seriemorderen Peter Lundin. Sidste år valgt hun så at fortælle sin historie i en dokumentar, og hun kom blandt andet ind på det at have sex med Danmarks nok mest forhadte mand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mariann_og_peter.jpg
 Foto: Peter Hammer/DR og Polfoto

Det begyndte som fascination – men endte med næsten at koste hende alt.

I DR3-dokumentaren ”DR3 Dok: Morderen på den hvide hest”, der blev vist første gang tilbage i november 2016, fortæller Mariann Poulsen om livet som Peter Lundins kone, og hvordan det var tæt på at koste hende både familie og venskaber.

Den færøske kvinde fortæller i dokumentaren, hvordan hun som 15-årig blev dybt fascineret af Peter Lundin og begyndte at skrive breve til ham.

I dokumentaren fortæller Mariann også, hvordan hun efter en årrække genoptog kontakten med seriemorderen, efter at hun var flyttet til Danmark sammen med sin daværende mand, Brandur.

- Så kom den tanke, at jeg gerne ville sætte ansigt på den person, jeg havde skrevet så meget sammen med. Og derfor genoptog jeg kontakten med Peter, forklarer Mariann i dokumentaren.

Hun sendte et nyt brev til Peter Lundin, hvor hun skrev ”remember me”, og at hun var flyttet til Danmark for at studere. Peter Lundin svarede meget hurtigt tilbage.

- Selvfølgelig kunne han huske mig. Hvordan gik det… han havde tænkt meget på mig i alle de år. Det bliver man måske lidt smigret over, forklarer Mariann videre i dokumentaren.

LÆS OGSÅ: SE og HØR kunne i denne uge afsløre, at Peter Lundin – efter seks års ægteskab – er blevet skilt fra en ny kone, den12 år yngre kone, Betinna Brøns.

Mariann, Brandur og deres datter kom til Danmark den 14. august 2006. Hun mødtes med Peter Lundin første gang omkring den 20. august samme år.

- Jeg havde rigtig mange nerver, men alligevel var det noget spændende, ikke fordi det var Peter, ikke fordi det var et fængsel, men fordi det var noget, som man ikke skulle.

Inden Mariann fik lov til at møde Peter Lundin, fik hun en samtale med både afdelingslederem og en psykolog. De ville sikre sig, at Mariann vidste, hvad det var, Peter Lundin var dømt for: Det bestialske mord på Marianne Pedersen og hendes to sønner Brian og Dennis 17. juni 2000. Dommen lød på fængsel på livstid.

https://imgix.seoghoer.dk/peter_lundin.jpg
 (Foto: Polfoto)

Peter Lundin blev dømt for mordet på Marianne Pedersen og hendes to sønner - og for at have parteret dem og gemt ligene. I forvejen havde han også en dom for mordet på sin egen mor. Foto: Polfoto

Så snakkede de med mig, om jeg havde gennemtænkt det, om det var noget, jeg virkelig ville. Det havde gjort mere indtryk, hvis de havde sat sig ned og fortalt mig, hvilken personlighed han var. Men det har de naturligvis ikke lov til. Men det at de læste op for, hvad han havde gjort… det havde jeg læst tusindvis af gange, det havde jeg hørt tusindvis af gange i medierne. Til sidst lukkede man bare ned.

Mariann troede dog, at hun kun skulle møde Peter Lundin én gang.

- Jeg troede vitterligt, at jeg kunne gå ind til Peter og besøge ham og sætte ansigt på den person, der havde været der i mit liv som teenager, og at det så var det… at jeg så kunne lukke det kapitel. Det var bare slet ikke dét, der skete, fortæller Mariann i dokumentaren og tilføjer, at Peter Lundin slet ikke lignende den person, hun havde fantaseret om.

Han var iført regnjakke, havde en plasticpose i hånden, han havde ikke barberet sig og hans frisure var en ”total no-go”, fortæller Mariann i dokumentaren. Peter Lundin prøvede med det samme at kysse og kramme.

- Jeg sagde nej, nej, nej, nej! Det skulle vi slet ikke, for det var slet ikke der, hvor jeg var. Jeg var drivvåd af sved, så nervøs var jeg. Vi skal ikke kysse eller kramme, vi skal bare snakke. Og det gjorde vi også... men han er god med ord, tilføjer Mariann.

Det første møde blev derfor ikke det sidste.

LÆS OGSÅ: SE og HØR kunne i denne uge afsløre, at Peter Lundin – efter seks års ægteskab – er blevet skilt fra sin 12 år yngre kone, Betinna Brøns.

Det blev i stedet startskuddet til et forhold, der også involverede sex. Mariann dyrkede sex med Peter Lundin allerede anden gang, de mødte hinanden.

https://imgix.seoghoer.dk/marian.jpg
 Foto: Peter Hammer/DR

Mariann Poulsen fortæller i dokumentaren, hvordan - og ikke mindst hvorfor - hun blev gift med Peter Lundin. Foto: Peter Hammer/DR

- Jeg husker godt, at jeg havde svært ved det. For hver gang jeg så Peters hænder, blev jeg ved med at komme i tanke om, hvor de hænder havde været, og hvad de havde gjort. Den del var faktisk rimelig svær i forhold til, hvor det svært det havde været før, hvor jeg kunne adskille person fra handling.

- Før havde der været et helt Atlanterhav imellem os. Nu var vi pludselig i samme lokale. Det synes jeg var klamt. Men når det er sagt, så fik jeg fortrængt det også, fortæller Mariann i dokumentaren.

Men ægteskabet var bestemt ikke rosenrødt – Mariann havde det skidt. Både fordi hendes ”rigtige” mand Brandur ventede derhjemme sammen med deres datter. Og fordi hun et sted inderst inde godt vidste, at Peter Lundin var dén, han var.

Efter blot 11 dages ægteskab ville Mariann skilles. Men forholdet og ægteskabet til Peter Lundin havde allerede ødelagt meget. Mariann var tæt på at miste alt, hun havde.

Du kan se hendes historie i DR3-dokumentaren ”DR3 Dok: Morderen på den hvide hest” her.

LÆS OGSÅ: SE og HØR kunne i denne uge afsløre, at Peter Lundin – efter seks års ægteskab – er blevet skilt fra sin 12 år yngre kone, Betinna Brøns.

Sponsoreret indhold