Peter Ingemann bliver nabo til Danmarks rigeste

Peter Ingemann  er blevet ejer af en villa ved Silkeborgsøerne. Derfor skal han finde en køber til denne dejlige funkisvilla i Ry. Kun 5.295.000 kr.

Peter Ingemann er blevet ejer af en villa ved Silkeborgsøerne. Derfor skal han finde en køber til denne dejlige funkisvilla i Ry. Kun 5.295.000 kr.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Har man set Peter Ingemann folde sig ud på TV, er man ikke i tvivl om, at han er mindst lige så meget kræmmer som journalist.

Nu har kræmmergenet gjort den 45-årige TV-vært til ejer af en villa, som ligger i et af Danmarks absolut smukkeste områder: Ved Silkeborgsøerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

5,3 mio. kr. var prisen for denne villa, som Peter Ingemann flytter ind i til sommer. (Foto: Boliga)

Peter Ingemann og hustruen Trine har betalt 5,3 millioner kr. for villaen, der ligger i første række til Julsø.

Med lidt mæglersnak fra de varme lande og en god fornemmelse for, at prisen på en ejendom, der er forsøgt solgt tre gange på to år, er til forhandling, fik den tidligere ”Hammerslag”-vært et prisafslag på et par hundrede tusind kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter Ingemann sikrede sig et prisnedslag på 195.000 kr. – det er ca. det samme, som han har sat villaen i Ry ned med. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Huset, der er bygget i 1967, er på 190 kvadratmeter og ligger på en mere end 2000 kvadratmeter stor grund. Ifølge Tinglysningen overtager familien Ingemann villaen den 1. maj.

Dyrt område

De kommer til at bo i et område, hvor nogle af Danmarks rigeste bor eller har boet. Blandt de mest kendte kan nævnes dynekongen Lars Larsen og den tidligere fodboldspiller Ebbe Sand.

Peter Ingemann og frue har penge med til Julsø. De har netop solgt deres bolig i Skagen med en fortjeneste på over 1,1 million kr.

Til gengæld mangler de fortsat at finde en køber til deres moderne funkisvilla i Ry. Den kan købes for 5.295.000 kr. – og prisen blev allerede i november justeret nedad med 204.000 kr.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close