Peter Ingemann: Dropper "Hammerslag"

Den populære vært skifter til konkurrenten.

Den populære vært skifter til konkurrenten.

Peter GrosenMed stor entusiasme har Peter Ingemann guidet ejendomsmæglerne og seere igennem boligmarkedet i "Hammerslag", men nu er det slut med uforudsigelige ejendomspriser for den populære vært.

Peter Ingemann: Hammer-pinligt outfit

For Peter Ingemann vælger nu at skifte fra DR til konkurrenten TV2, hvor han skal stå i spidsen for udviklingen af nye, originale tv-programmer, som har udgangspunkt vest for Storebælt til bla. TV2s hovedkanal og TV2 Fri.

- Jeg har været rigtig glad for at lave "Hammerslag", men jeg vil også noget andet og mere, siger Peter Ingemann i en pressemeddelelse fra TV2.

- Jeg har også mange idéer og forslag til programmer, som kunne være spændende at realisere, og når en kanal som TV2 tilbyder, at vi skal prøve, hvad det kan udvikle sig til, kan jeg ikke sige nej - det bliver fantastisk spændende.

- Og selv om det er med vemod, jeg forlader DR, er min mavefornemmelse, at det er helt rigtigt at slå til nu, fortsætter den populære TV-mand, som foruden "Hammerslag" også har været vært på "Den store bagedyst", "Guld og grønne skove" og "SOS - jeg har gjort det selv!"

Peter Ingemann: Min far var alkoholikerUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close