Nyheder14. september 2018

Se den vilde million-villa her: Peter Ingemann sælger sit hus

Den tidligere ”Hammerslag”-vært Peter Ingemann har valgt at sætte sin funkis-villa i Kildebjerg til salg, og ifølge boligværten er hans over 200 kvadratmeter store villa ”alt, alt for billig”
https://imgix.seoghoer.dk/peter_ingemann.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Peter Ingemann viste i flere år med sikker hånd boliger frem i DR-succesen ”Hammerslag”.

Nu er det så hans eget hus, han inviterer inden for i – og sælger.

Den 45-årige bolig- og rejsejournalist har valgt at sætte sin funkis-villa i Kildebjerg i Ry til salg, og ifølge boligværten er hans over 200 kvadratmeter store villa ”alt, alt for billig”.

- Huset er lige kommet til salg og er i øvrigt alt alt for billigt.... Men man er vel et godt menneske (som Tage Slagter i Silkeborg sagde.... Det var også ham der sagde: "At under krigen, da sæben var rationeret, der var der sgu noget ved oralsex!!!... Nå det var et sidespring, som vi siger i Pattaya), skriver Peter Ingemann på Facebook, hvor han har delt en række billeder af sin boligperle, der er sat til salg for den nette sum af 5.499.000 kroner.

- Puha en gavebod, tilhører den sympatiske vært om boligprisen.

Huset, der er opført i funkis-stil, er på 210 kvadratmeter og er i to plan – og passer perfekt til børnefamilien. Peter Ingeman har boet 10 år i det, han kalder ”Østjyllands Hellerup”, men nu er det tit til at prøve noget nyt:

- Vi flytter ud i det blå.... Ja ja det bliver ikke i et telt og jeg er ej heller konkurs eller skal have betalt en narkogæld, der skal bare ske noget nyt. Ungerne er blevet store og jeg er blevet gammel og har brug for et bonsaitræ at passe eller et jagttegn, så jeg høj på Gammel Dansk kan pløkke ænder og ulve, skriver Peter Ingemann på Facebook.

Sammen med sin kone Trine har Peter Ingemann døtrene Caroline og Marie.

Du kan se hans hjem herunder:

Sponsoreret indhold