Nyheder15. januar 2019

Pengene vælter ind: Guldanden

Skamroste shows, udsolgte biografsale og fremragende anmeldelser får Anders Matthesens formue til at svulme yderligere.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders_matthesen_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Anders Matthesen har sat endnu en rekord.

Med mere end 345.000 solgte biografbilletter har hans seneste udspil, animationsfilmen ”Ternet Ninja”, ramt plet med den bedste startuge for en dansk film nogensinde.

Artilklen fortsætter under billedet ...

Anders Matthesen er en glad mand – shows og film gør ham endnu rigere. (Foto: Peter Grosen)

Den 43-årige entertainer fik også anmelderne til at skamrose Matthesens 25-års jubilæumsshow, der havde premiere i efteråret.

Når man med fyldte kongreshaller, udsolgte biografsale og i titusindvis af solgte dvd’er vader fra den ene succes til den næste, kan det selvfølgelig aflæses på bankkontoen. Ikke lige nu, men i de kommende årsopgørelser.

Artilklen fortsætter under billedet ...

Anders Matthesen er på landsdækkende turné med sit show – foreløbig frem til maj måned. (Foto: Thomas Laursen)

Indtil det sker, kan Anders Matthesen sagtens betale sine regninger. Formuen var ifølge det seneste regnskab for Anders Matthesen Production ApS 13,2 millioner kr. ved udgangen af 2017.

Dertil kommer værdien af komikerens ejendomme. Han betalte i 2016 18.750.000 kr. for en monsterejendom på Frederiksberg.

Sammen med hustruen Cemille og børnene bor han et andet sted i Danmarks dyreste kommune – i et 164 kvadratmeter stort hus, der i 2005 blev købt for knap 5,8 millioner kr., men som i dag kan sælges for omkring ti millioner.

Sponsoreret indhold