Nyheder6. november 2018

Tidligere barnestjerne afslører: "Anden" har givet mig ar på sjælen

Hovedrolleindehaveren i Anders Matthesens animationssucces ”Terkel i knibe” står nu frem og fortæller, hvordan Anders Matthesen – alias ”Anden” – har givet ham ar på sjælen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/terkel_sketch_screenshot_still_2.jpg
 (Foto: Have Kommunikation)

Terkel blev kendt og elsket i hele landet, da han tilbage i 2004 havde hovedrollen i Anders Matthesens animationssucces ”Terkel i knibe”.

Nu – 15 år senere – står Terkel så frem og fortæller den mørke side af succesen. Det var nemlig ikke let at arbejde sammen med ”Anden”.

I begyndelsen af interviewet, som du kan se i videoen længere nede i artiklen, fortæller Terkel hvor omsorgsfuld Anders Matthesen i begyndelsen var som instruktør, og at han betragtede Anden som sin storebror.

Men efterhånden som interviewet skrider frem, afslører Terkel hvor hårdt det egentligt stod til under optagelserne, og at han blev tvunget til at blive og lege bugtaler med Anders Matthesen efter fyraften.

Anders Matthesen, der for tiden er aktuel med et jubilæumsshow og en kommende film, havde også et ”voldsomt temperament”, som Terkel fik at føle under indspilningerne i 2004.

- Men det værste var næsten, når han så blev god igen. Så insisterede han på at sige undskyld, og så blev jeg bedt om at blive efter fyraften. Så ville han lege bugtaler, hvor han..., siger Terkel i videoen, som du kan se længere nede.

Til sidst i interviewet må Terkel erkende, at hverken han selv, Jason eller nogle af de andre børneskuespillere fra filmen i dag har noget som helst pænt at sige om Anders Matthesen.

- Prøv at spørge Jason, spørg Silas, spørg hvem som helst fra den film, om de har noget som helst pænt at sige om Anders Matthesen, siger Terkel, der på samme tid understreger, at han ”er kommet videre”, og ”ikke bærer nag”.

Om det samme er sket under optagelserne til Anders Matthesen kommende film, ”Ternet Ninja”, må stå hen i det uvisse.

Du kan se interviewet med Terkel herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold