Nyheder20. april 2017

Anders Matthesen: Det kan være, at jeg har sagt min sidste joke

Komikeren er hovedperson i en ny dokumentarfilm, og her fortæller han, at han er bange for, at han ikke er morsom længere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-77357.jpg
 Foto: ALL OVER

I næste uge får en ny dokumentarfilm om Anders Matthesen premiere, og her fortæller han, at han er bange for, at han ikke længere er sjov.

Det skriver TV 2.

- Jeg tvivler meget. Det kan være, at jeg har sagt min sidste joke. Det kan være, at jeg slet ikke er morsom mere. Når jeg ser noget på Zulu, forstår jeg det ikke. Det kan være, jeg er ved at blive for gammel, siger Anders ifølge TV 2 i dokumentarfilmen.

Dokumentaristen Pernille Rose Grønkjær har fulgt komikeren siden 2012, og det er der altså kommet dokumentarfilmen "Den Anden side", der har premiere i næste uge, ud af.

Her fortæller komikeren også, at det ikke er når han står på scenen, at han tvivler på sit talent. Det er mere når han holder fri fra scenen og arbejder på nyt materiale.

- Det er et luksusfængsel. Jeg går og holder fri og bliver halvfed af at æde vin og brød og tænker, "hvad skal jeg dog finde på". Og jeg kan selv godt høre det: "åh nej, min diamantsko strammer". Men jeg er ikke glad, når jeg ikke arbejder, siger Anders Matthesen ifølge TV 2.

Anders Matthesen er en af de mest succesfulde komikere i Danmark de sidste 25 år. Han har leveret det ene anmelderroste show efter det andet, og han står bag film som "Terkel i knibe" og "Sorte kugler".

Dokumentarfilmen om Anders får premiere i næste uge.

null

Sponsoreret indhold