Nyheder12. september 2017

Anders Matthesen laver ny film

Komikerens børnebog "Ternet Ninja" bliver til en animationsfilm.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fuhlendorff14.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Der er godt nyt til fans af Anders Matthesen: Til næste år kommer der nemlig en ny animationsfilm fra komikeren.

Det er "Anden"s børnebog "Ternet Ninja", som bliver filmatiseret.

Filmen kommer til at foregå i samme univers som hittet "Terkel i knibe" - og det bliver til et gensyn med karakterer som Stewart Stardust og Terkel.

Det er Terkels fætter Aske, som er hovedersonen. Hans onkel Stewart vender en dag hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i gave til Aske - men det er ikke nogen helt almindelig dukke.

- Historien er opstået ved, at jeg for små ti år siden fik lidt aggressioner fra hjertet via en hjemmetegnet ninja, som af uvisse årsager var ternet. Tegningerne lagde jeg op på min hjemmeside og på Facebook, og folk reagerede mægtigt positivt på den lille vrede figur, der kunne skjule sig i alle ternede overflader. Jeg havde længe haft lyst til at lave en ny animationsfilm efter "Terkel i Knibe", og pludselig virkede det oplagt at give mere liv til den ternede ninja. Det endte med, at ninjaen blev til en bog, og nu glæder jeg mig helt vildt til at kunne realisere de som spillefilm, siger Matthesen ifølge en pressemeddelelse.

- Jeg har en hånd i hver eneste gryde og en finger med i alle detaljer. Vi er i fuld gang med storyboard, og om natten sidder jeg og laver nye sange til filmen, uddyber komikeren.

Det er planen, at filmen får premiere 25. december 2018.

Sponsoreret indhold