Nyheder19. november 2018

P. Diddy med hjerteskærende hyldest til pludseligt afdød eks

P. Diddy havde et meget, meget tæt forhold til sin afdøde ekskæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p.-diddy-kim-porter-1911201.jpg
 Foto: Mega

Torsdag i sidste uge døde moderen til tre af hans ialt fem børn, Kim Porter, der var model og skuespiller.

Hun døde pludseligt i sit hjem kun 47 år gammel efter kort influenzalignende sygdom.

P. Diddy reagerede i første omgang med at poste et hjerte og et citat om bearbejdelse af sorg på Instagram.

Men i weekenden blev det klart, hvor meget Kim Porter i realiteten betød for P. Diddy, der var sammen med Porter on and off i 13 år fra 1994-2007.

I et nyt post på instagram havde P. Diddy klippet en masse video og stillbilleder af de to sammen i en række meget kærlige og følelsesladede situationer.

Og at dømme efter P. Diddys smukke ord, kan det godt være, at de to formelt stoppede med at være kærester med hinanden i 2007, men de varme følelser imellem dem forsvandt angiveligt aldrig.

- I de sidste tre dage har jeg prøvet at vågne op fra dette mareridt. Men det er ikke lykkedes. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre uden dig, elskede. Jeg savner dig så meget. I dag vil jeg hylde, ære dig og mindes dig. Jeg vil prøve at sætte ord på og forklare vores uforklarlige forhold. Vi var mere end bedste venner, vi var mere end soulmates. Vi var noget helt andet, og jeg savner dig så meget, skriver P. Diddy i sit rørende opslag.

P. Diddy har 12,4 millioner følgere, og hans video har været vist små seks millioner gange på 18 timer.

117.000 kommentarer med sympati og medfølelse er strømmet P. Diddy og efterladte børn i møde.

De tre børn Kim Porter og P. Diddy fik sammen fordeler sig på en søn og et sæt tvillinger.

I 1998 fødte Porter sønnen Christian Combs, og i 2006 - året før de gik fra hinanden - blev de forældre til tvillingerne Jessie James og D’Lila. Kim Porter havde endvidere den 27-årige søn, Quincy Brown, fra et tidligere forhold til skuespilleren, musikproduceren og radioværten Al B. Sure!.

Det er kun godt 14 dage siden, at Kim Porter dukkede op sammen med både sine børn og sine eksmænd til premieren på Quincy Browns film ”The holiday calender”.

Sponsoreret indhold