Hollywood10. januar 2018

Efter shitstorm: Nu tilbyder P Diddy H&M-model millionkontrakt

Den lille dreng, som H&M klædte i en hættetrøje med teksten "Coolest Monkey in the Jungle", er angiveligt blevet tilbudt en modelkontrakt af rapperen P Diddy
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9190117v.jpg
 Foto: All Over Press

Den svenske tøjgigant H&M er i denne uge endt i en regulær shitstorm, efter et billede på deres webshop forargede og vakte harme.

Det var et billede af en dreng, der var iført en grøn hættetrøje, hvorpå der stod skrevet "Coolest Monkey in the Jungle", der vakte opsigt. Det gjorde det, fordi drengen, der havde hættetrøjen på, var sort, og H&M fik på de sociale medier kritik for at være racistiske.

H&M har siden da været ude at undskylde og fjerne det kontroversielle billede fra deres webshop, og nu har sagen så taget en ny drejning.

Ifølge Metro har rapperen P Diddy nu planer om at bruge den unge model som ansigt for sit tøjmærke Sean John.

- Der er gjort tanker om, at han har planer om at hyre den lille fyr som model til sit eget brand, Sean John, fortæller en kilde til Metro, der tilføjer, at rapperen angiveligt har tilbudt over 6 mio. kr. for at få drengen i hus.

P Diddy har desuden postet et billede af drengen, hvor "Coolest Monkey in the Jungle" er erstattet med teksten "Coolest King in the World".

I går rasede sangeren The Weeknd over H&M's uheldige billede.

- Vågnede i morges og er chokeret og flov over dette foto. Jeg er dybt krænket og vil ikke arbejde med H&M mere, skriver sangeren på sin Twitter-profil.

Artiklen fortsætter under billedet.

The Weeknd, hvis borgerlige navn er Abel tesfaye, har designet en kollektion for H&M, men det er altså slut nu efter tøjgigantens fadæse.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2018-01-09_kl._09.22.56.png
 Foto: H&M

The Weeknd har designet en tøjkollektion for H&M. Foto: hm.com

Ifølge Insider er The Weeknds tøjkollektion fjernet fra den amerikanske version af H&M's webshop, mens kollektionen stadig er tilgængelig på den danske webshop.

Sponsoreret indhold