Hollywood23. september 2015

Her er hiphop-stjernen, der tjener mest

Forbes har offentliggjort hvilke hiphop-musikere, der har fået mest ind på kontoen, og her topper Diddy med hele 401 millioner kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/diddy_-_aop_-_web1.jpg
 All Over Press

Bankbogen bugner med masser af bling-bling hos branchens ypperste hiphop-stjerner.

Det viser en ny opgørelse lavet af erhvervsmagasinet Forbes, som har sammenlignet indkomsttal fra pladesalg, turnéer, optrædener, streaming og reklameaftaler i perioden juni 2014 til juni 2015.

I front ligger "Bad Boy for Life"-stjernen Diddy, som har haft lige så mange kunstnernavne, som han har scoret dollar og damer.

Ud over musikken har den 45-årige bad boy investeret i sit eget tv-netværk, en tøjkollektion og lanceret en vodka, og derfor indkasserer musikstjernen hele 401 millioner danske kroner og topper dermed årets liste over mest indtjenende hiphop-musikere.

Andenpladsen snupper hiphopmogulen Jay Z. Den 45-årige "99 Problems"-stjerne grundlagde i 2008 underholdningsselskabet Roc Nation, som producerer udgivelser og huser kunstnere som Rihanna, Timbaland og Calvin Harris.

Roc Nation har haft et særdeles indbringende år, og samtidig fik Jay Z boostet sin svimlende økonomi yderligere efter 22 koncerter med fru Beyoncé, og derfor klingede hele 375 millioner kroner i kassen hos rimsmeden.

Hjerteknuseren Drake hustler sig ind på tredjepladsen på Forbes liste over de mest indtjenende hiphop-kunstnere.

Den 28-årige canadiske "Started From the Bottom"-sanger scorede hele 264 millioner kroner fra juni 2014 til juni 2015 for sin turné og ikke mindst højtprofilerede sponsoraftaler med sodavandsgiganten Sprite og sportsbrandet Nike.

[node:aller-related-content]

Kun én kvinde er på listen, og det er 32-årige caribiske numserapper Nicki Minaj, der med sine 140 millioner kroner, tager listens niendeplads.

Resten af top 10 over de mest indtjenende hiphop-stjerner er: Dr. Dre, Pharrell Williams, Eminem, Kanye West, Wiz Khalifa på ottendepladsen og Birdman på tiendepladsen.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png

Sponsoreret indhold