Hollywood25. juli 2015

P. Diddy er endt i kørestol

En knæskade betyder, at rapperen ikke kan gå for tiden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_diddy.jpg

Han er kendt under rapnavnene P. Diddy og Puff Daddy, men egentlig hedder han noget så almindeligt som Sean John Combs. Og den 45-årige rapperen hopper normalt gerne rundt på scenen.

Men nu må rapkongen tage sig en pause. En knæskade har nemlig sat en stopper for de vilde udskejelser og har forvist rapperen til en kørestol.

- Lige kommet ud fra en knæoperation! Jeg har udskudt det i to år, det her lort gør virkelig ondt! Skud ud til min læge, dr. Ahluwalia, jeg håber du har gjort det godt! skriver "Bad Boy for Life"-rapperen til et billede på Instagram, hvor han sidder i en kørestol klædt i en grå hættetrøje.

Diddy har kæmpet med knæet i længere tid, og måske var det også det, der gav ham problemer under en koncert ved dette års BET Awards, som hylder minoriteter i underholdningsindustrien. Her faldt den 45-årige rapper nemlig ned for scenen midt under en gang hårdkogt gangsterrap.

[node:aller-related-content]

Allerede lørdag, dagen efter operationen, har Diddy dog lagt en blærevideo ud på Instagram, hvor han danser rundt på sine krykker. Så mon ikke rapkongen klarer sig.

Se Diddys billede lige efter operationen:

#MOOD ... Fresh outta knee surgery!!! Been putting it off for 2 years, this shit hurts like a motherf*cker! Shoutout to my doctor, Dr.Ahluwalia, I hope you did a great job, LOL!!

A photo posted by Puff Daddy (@iamdiddy) on

Jul 23, 2015 at 2:31pm PDT

Og videoen hvor han danser på krykker:

#LIT #cirocFriday #BLUEDOT #ya lol haaaaaaaa just having fun! #LetsGo #finnagetloose #MOOD #DeleonDay #DeleonNight

A video posted by Puff Daddy (@iamdiddy) on

Jul 24, 2015 at 10:25pm PDT

Se klippet hvor Diddy falder ned fra scenen.

Sponsoreret indhold