Nyheder31. december 2014

Lars fra ”Gift ved første blik” har fået ny kæreste

Selvom Lars blev skilt fra Jeanette, endte han alligevel med at finde kærligheden gennem reality-programmet
Af af
Så lykkelige så Lars og Jeanette ud til deres bryllup, men trods den gode start holdt parret ikke længe
Så lykkelige så Lars og Jeanette ud til deres bryllup, men trods den gode start holdt parret ikke længe
 Foto: DRs hjemmeside



- Hun så mig i det første afsnit og tænkte: Det er manden i mit liv. Sådan fortæller Lars fra reality-programmet "Gift ved første blik" om sin nye kæreste til bt.dk.

Lars havde ellers ikke heldet med sig i selve programmet. Af holdets eksperter blev han ført sammen med Jeanette, men til hans store ærgrelse var hun ikke den rigtige pige for ham. Jeanette var nemlig et år ældre end Lars, og helt galt gik det, da det kom frem, at hun ikke ville have børn.

Efter den udmeldelse var det et no-go for Lars at gå videre med forholdet, og han endte med at flytte fra "konen" selvom TV-eksperimentet endnu ikke var slut.

LÆS OGSÅ: Lars fra "Gift ved første blik": Det undrer mig at vi blev matchet

Heldigt for Lars betalte det sig da alligevel at få sit ansigt i fjernsynet. Her blev han nemlig opdaget af sin nye kæreste for første gang. Deres første møde fandt dog sted under langt mindre glamourøst sted.

Det nyforelskede par træner tilfældigvis i samme fitnesscenter. Her fik de begge øje for hinanden, og inden Lars' nye kærlighed gik, havde hun givet ham sit nummer på en lap papir.

- Jeg sad dernede og snakkede med en veninde, men jeg kunne slet ikke få øjnene fra den ufatteligt søde og lækre pige, fortæller Lars til bt.dk

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik": Har DR's eksperter fejlet?

I starten måtte parret dog holde forholdet hemmeligt, fordi programmet "Gift ved første blik" stadig kørte.

Derudover er parret dog gået hurtigt frem. Han har allerede holdt deres første jul sammen, fortæller Lars til bt.dk. Den blev holdt hjemme hos kærestens forældre.

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik": På lørdag flytter Katrine og Jakob sammen

- For mig virker det her helt vildt naturligt. Efter 14 dage virkede det som om, jeg havde kendt hende hele mit liv. Hun har det på samme måde. Og at det selvfølgelig skal være os, melder reality-deltageren klart ud til bt.dk. I det nye år rejser parret også en måned til Nepal sammen, ligesom de planlægger at flytte sammen til april.

Lars er dog stadig meget hemmelighedsfuld omkring Jeanettes afløser. Han afslører, at kæresten er jyde, 27 år og så vil hun gerne have børn. Dermed er hun allerede et godt match til den 40-årige Lars, som ønskede sig en kone, der var yngre end ham selv og som var klar til at føde hans børn.

Sponsoreret indhold