'Gift ved første blik': Katrine og Jakob er gået hver til sit

Kærligheden blomstrer: Nu flytter ’Lillemor’ hjem til JakobKærligheden mellem Jakob og Katrine fra DR1s kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik' er bristet. Parret er gået hver til sit, og Katrine er flyttet tilbage til Aarhus.

Det bekræfter parret over for bt.dk.

- Vi blev ved med at gå og vente på den dér altomsluttende kærlighed. Den kom bare aldrig. For nogen af os, siger Katrine til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer: Nu flytter Lillemor og Jakob sammen

Jakob og 'Lillemor' (som Jakob døbte Katrine i sin bryllupstale) blev gift sidste sommer - og så først hinanden ved alteret.

Parret klikkede godt fra allerførste øjeblik, de fandt hurtigt et fælles sprog, grinede meget og virkede på alle måder til at nyde hinandens selskab - både på deres romantiske bryllupsrejse til Malaga, og da Katrine efter et stykke tid flyttede ind i Jakobs lille lejlighed i Hvidovre.

Inden da havde parret været weekendkærester, og dét var noget, der sled på parforholdet, fortæller Jakob til bt.dk:

LÆS OGSÅ: Problemer i Gift ved første blik: Nu skal alle til parterapeut

- Det sled rigtig hårdt på vores forhold at være weekendkærester. Og det gjorde det svært for os at bevare gnisten, forklarer Jakob bt.dk og tilføjer, at begge nok også var for forskellige:

- Det har været meget jyde versus københavnermentalitet. Jeg er mere impulsiv og spontan. Der skal ske noget, mens Katrine har meget mere brug for at have ro omkring sig og er til familiehygge, forklarer Jakob til bt.dk.

Jakob og 'Lillemor' ses dog stadig som venner.

Med Jakob og Katrines brud er DRs kærlighedseksperiment nu 100 procent mislykket. Ingen af de oprindelige fire par har således fundet kærligheden og tiltrækningen stærk nok til at blive sammen. Det har dog ikke fået DR til at droppe det populære program, og kanalen søger derfor nye medvirkende til næste sæson 'Gift ved første blik'.

Dog bliver den nye sæson med en række ændringer, har DR tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Har DRs eksperter fejlet?

- Vi laver nogle små men vigtige ændringer, fordi en af de erfaringer fra sidste gang var, at parrene i nogle tilfælde var overladt for meget til sig selv. Derfor vil vi gerne knytte eksperterne tættere på parrene. Så parrene i løbet af forløbet kommer til at bruge mere tid sammen med eksperterne, forklarer Kanalchef Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef på DR1, Pil Gundelach Brandstrup til bt.dk.

DRs kærlighedseksperiment går ud på, at en række eksperter - psykolog Gert Martin Hald, psykolog med speciale i parterapi Annemarie Bergholdt, sognepræst Michael Brausch og antropolog Trine Demant - danner fire par ud fra, hvad personerne har af holdninger, livsværdier og baggrund.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close