Nyheder 11. marts 2016

Line og Michael blev ”gift ved første blik” – sådan går det dem i dag

Line og Michael sagde i efteråret ”ja” til at blive gift ved første blik, og kameraerne var med, både da det unge par var på bryllupsrejse, og da de skulle forsøge at få hverdagen til at fungere. Nu er programmet slut, men hvordan mon det er gået parret?
Foto: DR/Jakob Mydtskov)

De havde aldrig mødt hinanden. Alligevel valgte de i efteråret at sige ”ja” til at blive gift ved første blik i DR1-successprogrammet af samme navn.

Nysgerrige seere kunne derfor både følge Line og Michaels store dag, den efterfølgende bryllupsrejse – og ikke mindst parrets udfordring i at få en hverdag op at stå til trods for, at man – stort set – ikke kender hinanden.

Det unge par klikkede dog godt fra allerførste blik, de snakkede godt sammen – og tog hele den nervepirrende oplevelse med en ophøjet ro – og langsomt, men sikkert udviklede der sig sand kærlighed mellem dem.

Derfor var der heller ingen tvivl om, at parret ønskede at blive sammen, efter at programmet sluttede. De afslørede endda, at de havde planer om at flytte sammen til New York.

Men hvordan går det så i dag – her godt et halvt år efter?

Foto: DR/Jakob Mydtskov)

Jo, parret er (naturligvis) stadig sammen – og drømmen om ”The Big Apple” er et skridt nærmere. Det fortalte parret til SE og HØR,  da de forleden ankom hånd i hånd til premieren på musicalen Hairspray:

- Vi planlægger at tage derover i starten af april. Vi enige om at vi skal bo på Manhattan – under 22. gade og ned til hvor financial district begynder. Det skal helst være det område, forklarer Michael, der har scoret sig et job som regnskabschef.

Indtil videre ved Line ikke, hvad hun skal bruge tiden i New York på.

- Jeg skal over og finde et arbejde, fortæller Line. 

Men selv om der ikke helt er styr på detaljerne og storby-drømmen endnu, glæder det unge par sig til at komme af sted – og ikke mindst slå sig ned og få lidt alene-tid sammen.

Lige nu ses parret stadig kun i weekenderne, da de ikke bor sammen. Og derfor bliver det rart snart at stoppe med langdistanceforholdet:

- Tre uger efter vi er kommet derover, skal vi på ferie til Mexico og Cuba. Så vi har kvalitetstid inden. Det trænger vi til efter en lang periode med frem og tilbage fra Aarhus til København, siger Line, der har job i Aarhus. 

Da DRs parforholds-eksperter parrede Line og Michael, gav de følgende begrundelse for, hvorfor parrene var et godt match:

”Line og Michael er et godt match, fordi de spejler hinandens familieværdier. De ønsker børn på samme tid, og de har samme drømme i forhold til, hvad en familie skal bestå af. Deres kommunikationsstil er den samme, og de har tilmed det samme værdigrundlag, fortæller eksperterne. De vil forhåbentligt hurtigt blive fortrolige og se hinandens sårbarhed og styrker.

Udfordringen er helt klart geografien. Michael ønsker ikke at flytte – det betyder, at Line skal flytte. Om det bliver for stor en udfordring, vil tiden vise.

Og man må sige, at eksperterne havde ret! 

- Vi er stadig gift. Vi har været gift i ni måneder, siger det forelskede par.

Sponsoreret indhold