Nyheder22. marts 2018

Oliver Bjerrehuus debuterer som skuespiller

Den tidligere model skal spille playboyen Topper i "Kærlighed ved første hik! - The Musical"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-a96086.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I efteråret blev det offentliggjort, at filmen "Kærlighed ved første blik" bliver til en musical.

Det er de oprindelige hovedrolleindehavere, Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen, der vender tilbage som Anja og Viktor, og de to rutinerede skuespillere får selskab af Oliver Bjerrehuus. Det er netop blevet offentliggjort i en pressemeddelelse.

Oliver Bjerrehus skal ikke kun give sig i kast med skuespil, men han skal også lære at danse og synge.

I "Kærlighed ved første blik! - The Musical" spiller Oliver Bjerrehuus playboyen Topper, der bejler til Anja, der nu er i 40'erne.

Karakteren Topper beskrives i pressemeddelelsen som "en vaskeægte luksushippie med en hang til tantra-yoga, eksotiske tatoveringer og en stor svaghed for Anja i skikkelse af Sofie Lassen-Kahlke.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/joachim-knop-sofie-lassen-kahlke-robert-hansen-og-karl-bille-nr-2-af-fotograf-miklos-szabo1111.jpg
 Foto: Miklos Szabo

Udover Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke medvirker også gamle kendinge som Joachim Knop og Karl Bille. Foto: Miklos Szabo

Musicalen er blevet så populær, at den er blevet forlænget med seks ekstra forestillinge i Tivolis Koncertsal i København. Der blev solgt 23.000 billetter på bare fire dage.

Den romantiske hitfilm fra 1999 blev Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansens helt store gennembrud, og begge stjerner vender tilbage til deres gamle rolle – denne gang på de skrå brædder.

”Kærlighed ved første hik – The Musical” først får premiere 20. september i år i Tivolis Koncertsal og tager derefter på turné rundt i landet.

Det bliver dermed ti år efter, at den 5. og sidste film i rækken kom i biograferne i 2008.

Sponsoreret indhold