Oliver Bjerrehuus debuterer som skuespiller

Oliver Bjerrehuus gør et overraskende karriereskift

Oliver Bjerrehuus gør et overraskende karriereskift

(Foto: Kaspar Wenstrup)

I efteråret blev det offentliggjort, at filmen "Kærlighed ved første blik" bliver til en musical

Det er de oprindelige hovedrolleindehavere, Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen, der vender tilbage som Anja og Viktor, og de to rutinerede skuespillere får selskab af Oliver Bjerrehuus. Det er netop blevet offentliggjort i en pressemeddelelse.

Oliver Bjerrehus skal ikke kun give sig i kast med skuespil, men han skal også lære at danse og synge. 

I "Kærlighed ved første blik! - The Musical" spiller Oliver Bjerrehuus playboyen Topper, der bejler til Anja, der nu er i 40'erne. 

Karakteren Topper beskrives i pressemeddelelsen som "en vaskeægte luksushippie med en hang til tantra-yoga, eksotiske tatoveringer og en stor svaghed for Anja i skikkelse af Sofie Lassen-Kahlke. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Udover Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke medvirker også gamle kendinge som Joachim Knop og Karl Bille. Foto: Miklos Szabo

Musicalen er blevet så populær, at den er blevet forlænget med seks ekstra forestillinge i Tivolis Koncertsal i København. Der blev solgt 23.000 billetter på bare fire dage. 

Den romantiske hitfilm fra 1999 blev Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansens helt store gennembrud, og begge stjerner vender tilbage til deres gamle rolle – denne gang på de skrå brædder.

”Kærlighed ved første hik – The Musical” først får premiere 20. september i år i Tivolis Koncertsal og tager derefter på turné rundt i landet.

Det bliver dermed ti år efter, at den 5. og sidste film i rækken kom i biograferne i 2008.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close