Nyheder19. februar 2016

Odds: Her er vinderne og taberne af aftenens "X Factor"

I aften begynder dette års ”X Factor” for alvor, og spilleselskabet NordicBet har netop offentliggjort de første odds på de ni håbefulde ”X Factor”-deltagere

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

I aften går det for alvor løs, når de ni håbefulde finalister i årets ”X Factor” for første gang indtager scenen for at imponere dommerne – og ikke mindst danskerne.

Og nu har spilleselskabet NordicBet netop offentliggjort de første odds på de ni deltagere, der hopper på ”X Factor”-scenen i aften.

Grupperne har som bekendt altid haft det svært i ”X Factor”, men faktisk er det netop en gruppe, som spilleselskabet spår som den helt store vinder i det første liveshow, der løber af stablen i aften.

Med odds 3,20 på den samlede sejr fører gruppen Embrace nemlig an i et favoritfelt på fire kandidater.

- Musikaliteten hos pigerne fra Embrace er indiskutabel, og de har rutinerede Remee til at coache dem igennem konkurrencen. Det er hovedårsagerne til, at vi ser dem som favoritter. Men der er ingen tvivl om, at årets konkurrence er tæt. Der er meget talent blandt de unge deltagere, og det bliver interessant at se, om Mette Lindberg kan guide dem, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i en pressemeddelelse.

Embrace er skarpt forfulgt af de unge deltagere Reem og Alex til henholdsvis odds 3,50 og 4,50. Endelig runder Andrew Murray - som den eneste ældre solist - det førende firkløver af til odds 6,50.

- Blandt den ældre generation virker Andrew Murray som en spændende kandidat. Hans udstråling er fænomenal, og han vil uden tvivl vinde meget sympati hos seerne. Det samme kan man sige om duoen Clifforth og Hegn, men vi ser dem som de svageste kandidater i konkurrencen. Deres repertoire virker begrænset, og vi tror, de ryger ud fredag, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i pressemeddelelsen.

Hvem bliver stemt ud fredag 19. februar?

Embrace 100.00

Reem 100.00

Alex 75.00

Andrew Murray 35.00

Mads Christian 25.00

Sarah Glerup 7.50

Jacob Bering 3.50

The Competition 2.50

Clifforth og Hein 2.25

Mettes unge solister skal synge:

Reem: Stay’ (Rihanna)

Mads Christian: ’Locked Out of Heaven’ (Bruno Mars)

Alex: ’Somebody To Love Me’ (Mark Ronson)

Thomas Blachmans solister over 23 år:

Jacob Bering: 'Hotline Bling' (Drake)

Andrew: 'Tick Tick Boom' (The Hives)

Sarah Glerup 'Strict Machine' (Goldfrapp)

Remees grupper:

Clifforth & Hein: 'Your Love Will Blow Me Away When My Heart Aches' (Son Little)

The Competition: 'Girls And Boys' (Blur)

EMBRACE: 'You Don't Own Me' (Grace)

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_7.png

Sponsoreret indhold