Nyheder 1. februar 2017

Jubii! Klovn vender tilbage med ny sæson

Serien kørte sidst i 2009, men nu er Casper og Frank klar til at lave nye afsnit til danskerne
Foto: Anders Holck/ TV2 Zulu

Der findes næppe en person i det danske land, der ikke ved, hvad Klovn er.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Casper Christensen og Frank Hvams komedieserie har altid været utroligt populær, og da sidste sæson stoppede i 2009 førte det i stedet til to spillefilm, som begge fik utroligt mange danskere til at gå i biografen.

Men nu er de to komikere klar til at vende tilbage til Klovn-serien, og i dag har de netop offentliggjort, at der til næste år vil komme en ny sæson af serien på TV2.

- Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte "Klovn"-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson 7, siger Casper Christensen til TV2

Her fortæller han samtidig, at selvom det er 8 år siden, vi slap Frank, Mia, Casper og Iben, vil den nye sæson starte i nutiden. Og alt vil være, som det plejer, dog også med nye inputs.

- Vi starter i 2017. Sådan har vi altid arbejdet. Vi følger med tiden, men karaktererne ændrer sig ikke. Frank er stadig en klovn, siger Frank Hvam til TV2.

Klovn-serien har tidligere vundet flere priser for den bedste komedieserie, og de fleste har da nok også refereret til serien i deres dagligdag mindst en gang.

Derfor bliver det spændende og se, hvad de to herrer nu har fundet på af pinlige situationer for den altid uheldige Frank.

Serien kommer til at blive vist på TV2 og på TV2 Play, og produceres af Nutmeg Movies.

Indtil den nye sæson kommer, kan du blive mindet om nogle af de pinlige situationer, vi tidligere har set Casper og Frank i, i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold