Lene Nystrøm om 'Klovn': Det gør næsten ondt at se

Lene Nystrøm er beæret over at have fået tilbudt rollen i \'Klovn\'.

Lene Nystrøm er beæret over at have fået tilbudt rollen i 'Klovn'.

Foto: All Over Press

 
 
Aqua-forsangeren Lene Nystrøm blev mandag præsenteret som ny medvirkende i den kommende omgang af TV-serien 'Klovn'.
 
Det er otte år siden, der sidst blev lavet TV-afsnit til seermagneten 'Klovn', og det betyder også, at der er nye personer omkring de to hovedpersoner Casper Christensen og Frank Hvam.
 
 
Casper er blevet skilt fra Iben Hjejle på TV i den mellemliggende periode, og nu indtager Lene Nystrøm pladsen som den nye kvinde i Caspers liv i situationskomedien. 
Frank er stadig gift med Mia Lyhne i de nye afsnit.
 
Lene Nystrøm er slet ikke uvant med rollen som skuespiller og har så sent som i år haft en rolle i det norske actiondrama 'Gjengangere', der får premiere i Norge den 26. oktober.
 
Herhjemme har hun medvirket i Ole Bornedahls thriller "Fri os fra det onde", i  TV3-serien 'Lulu & Leon', og hun har også medvirket i flere afsnit af den norske krimiserie 'Varg Veum' om privatdetektiven af samme navn.
 
Her mister Lene NAystrøm blandt andet sin lillesøster, der er involveret med skumle typer og dyrker hed sex med seriens hovedperson.
 
Lene Nystrøm: Det gør næsten ondt at se

 

Men nu er det 'Klovn' det gælder.

Og 43-årige Aqua-Lene er stor fan af serien, og sagde forleden til Tv 2, at hun egentlig bare skal 'spille en ekstrem version af mig sev'. 

Til den norske avis Verdens gang fortæller hun, at det bedste ved 'Klovn' er, hvor langt serien trækker de enkelte, og i nogle tilfælde meget pinlige scener, ud.

- Det gør næsten ondt at se nogle gange, siger Lene Nystrøm til VG.

Det er nervepirrende

- I 'Klovn' går det ud på at improvisere sig frem gennem storylinen. Det gør det levende, da der ikke er noget der planlægges eller presses frem. Det er sjovt og ikke mindst udfordrende. Og da jeg så samtidig spiller over for tre af Danmarks absolut morsommsted og mest professionelle komikere, så er det også temmelig nervepirrende, siger Lene Nystrøm til VG.

Hun er meget glad for at være blevet tilbudt rollen i den syvende sæson af den store seersucces.

Og hun har kun godt at sige om sin TV-mand, Casper Christensen.

- Casper er en gavmild mand og ven. Det er fuldstændig det  samme under indspilningerne af 'Klovn'. Jeg er så glad for, at de har valgt mig, siger Nystrøm til VG.

Skilsmisse
 

På den private front har det været et begivenhedsrigt år for Aqua-forsangeren.

Hun og ægtemanden og Aqua-medlemmet, Søren Rasted, fortalte i april, at de skulle skilles efter 16 års ægteskab

De har sammen børnene Billy og India på 11 og 12 år.

De skilles som venner.

- Beslutningen er den hårdeste, vi hver især har måttet tage. Men vi gør det med stor kærlighed til hinanden, og alt det, vi har sammen, som ud over børn er venskab, familie, band, osv., vil vi fortsætte med og værne om, skrev parret i en fælles erklæring, da skilsmisssen blev kendt.

Og deres professionelle samarbejde om Aqua fortsætter, selv om de skal skilles og selv om Claus Norreen har forladt bandet.

De har været ude at spille en række koncerter i ind- og udland i år.

Og ifølge René Dif er Aqua helt på toppen.

- Jeg tror aldrig, vi har været bedre end nu. Vi har gjort det her i rigtig mange år, og vi gør det, fordi vi synes, det er sjovt. Det er vores motivation, siger René Dif.
 
Hvis du ikke kan vente på den nye sæson af 'Klovn' der først rammer TV-skærmene næste år, så har vi i galleriet neden for samlet en perlerække med nogle af de mange pinlige, tåkrummende scener fra succeserien.
 

De mest sjove og pinlige Klovn-klip

 
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close