Nyheder 16. oktober 2018

Ser ikke sine børn: : Nu udtaler Oliver Bjerrehuus’ eks sig om sagen

Oliver Bjerrehuus fortalte i TV-program, at han ikke måtte se sine to piger for ekskæresten Gunnvør Dalsgaard. Hun har dog en anden udlægning af sagen
Foto: All Over

Mandag aften stod Oliver Bjerrehuus frem i DR-dokumentaren ”Sidste omgang i Whiskybæltet”.

Her fortalte den 43-årige model og drengerøv om sit livs sorg: At han ikke må se sine to piger for ekskæresten Gunnvør Dalsgaard.

I programmet, hvor man følger en række kendte og deres kamp mod afhængighed, fortalte Oliver Bjerrehuus, at han ikke havde set sine piger i en måned – tidligere så han piger hver anden weekend.

- Hun vil simpelthen ikke udlevere dem, så derfor har jeg taget kontakt til Fogedretten, fortalte Oliver Bjerrehuus i programmet og tilføjede, at den betændte sag påvirkede ham meget:

- Det, der sker, når jeg ikke ser dem i noget tid, det er, at man knækker. Man brister inden i. Det er forfærdeligt, det er tortur. Umenneskeligt.

Nu har Gunnvør Dalsgaard så valgt at udtale sig, og hun har en noget anden udlægning af sagen. Til Ekstra Bladet fortæller hun, at børnene trives og har det godt – og at de resten af året dog kun ser deres far et par timer en enkelt dag om ugen.

- Oliver har selv ønsket det sådan, da han har meget at se til, skriver Gunnvør Dalsgaard i en sms til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: All Over

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har tre børn sammen, men har ikke været kærester i flere år. Foto: Aller Media

Gunnvør Dalsgaard ønsker ikke at uddybe sagen, der er endt i Fogedretten, men lægger ikke skjul på, at deres forhold har været problematisk.

- Det er ingen hemmelighed, at Olivers stofmisbrug har været en smertelig følgesvend i vores relation. Af loyalitet over for ham og ikke mindst af respekt for vores børns privatliv har jeg ikke ønsket at kommentere, skriver hun videre i sin sms til Ekstra Bladet.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard fik sammen sønnen Hugo sidste år. På det tidspunkt var de ikke længere et par.

Gunnvør har dog tidligere fortalt, hvorfor hun valgte at få endnu et barn med Oliver.

- Jeg har altid gerne ville have mange børn, og jeg elsker at være mor. Jeg synes, det ville være en stor ting at få børn med en anden mand og bringe en ny mand ind i vores liv, så det er dejligt, at Oliver gerne ville det igen på en lidt anderledes måde. Børnene bor hos mig. Oliver er der på sidelinjen, og så får vi det til at fungere ud fra det. Jeg ved, hvad jeg går ind til, har hun fortalt til Ritzau Fokus.

Oliver står lige nu frem i programmet "Sidste omgang i Whiskybæltet", hvor han fortæller, at han kæmper for at leve et normalt liv og droppe sin hang til for mange fester og stoffer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold