Oliver ser ikke sine børn

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har tre børn sammen, men har ikke været kærester i flere år.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har tre børn sammen, men har ikke været kærester i flere år.

Foto: All Over

I et hjerteskærende interview med DR.dk fortæller Oliver Bjerrehuus, at han, som det ser ud lige nu, ikke ser de børn, som han har sammen med forsidefruen Gunnvør Dalsgaard. 

- Jeg er hjerteknust over ikke at se mine børn. Jeg savner mine piger pisse meget, fortæller Oliver i interviewet med DR.dk
 
Han har ret til at se pigerne Hanna og Sigga hver anden uge.
 
Fogedretten og statsamtet har da også besluttet, at han kan få udleveret pigerne til samvær, men det vælger Oliver altså ikke at benytte sig af. 
 
Sønnen Oscar, som den tidligere model har sammen med Anna von Lindholm, bor derimod fast hjemme hos Oliver. 
 
Tager man et kig på Olivers Instagram-profil, så var det i juni, at han sidst var sammen med et af de børn, han har sammen med Gunnvør Dalsgaard. 
 
Artiklen fortsætter efter billedet
View this post on Instagram

Dem har jeg været med til at lave Ossi&Hugo

A post shared by oliverbjerrehuus (@oliverbjerrehuus) on

For Oliver er det vigtigt, at den 17-årige søn Oscar får et normalt familieliv hjemme hos ham.
 
- Det er vigtigt for mig, at jeg kan skabe et hjem til ham. I stedet for at drikke bajere, så handler det om at smøre leverpostejmadder, fortæller Oliver til DR.dk
 
Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard fik sammen sønnen Hugo sidste år. På det tidspunkt var de ikke længere et par. 
 
 
- Jeg har altid gerne ville have mange børn, og jeg elsker at være mor. Jeg synes, det ville være en stor ting at få børn med en anden mand og bringe en ny mand ind i vores liv, så det er dejligt, at Oliver gerne ville det igen på en lidt anderledes måde. Børnene bor hos mig. Oliver er der på sidelinjen, og så får vi det til at fungere ud fra det. Jeg ved, hvad jeg går ind til, har hun fortalt til Ritzau Fokus. 
 
Oliver står lige nu frem i programmet "Sidste omgang i Whiskybæltet" og fortæller, at han kæmper for at leve et normalt liv i stedet for et liv med fest og farver. 
 
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close