Nyheder5. juli 2017

Allerede far til fire: Oliver er klar til flere børn

Han er allerede far til fire, men han er slet ikke færdig med at få børn. Oliver Bjerrehuus kunne nemlig godt tænke sig nogle flere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-a96086.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Oliver Bjerrehuus er allerede far til fire, men det betyder ikke, at han er færdig med at få børn.

Han kunne nemlig godt tænke sig nogle flere.

- Jeg ved ikke, om jeg skal have flere børn. Det er ikke mig, der bestemmer det. Men jeg kunne godt tænke mig nogle flere, fortæller Oliver til ugebladet HER&NU.

Oliver og Gunnvør Dalsgaards tredje fælles barn kom til verden i maj i år, de har i forvejen døtrene Sigga og Hannah. Derudover har Oliver sønnen Oscar fra et tidligere forhold.

Den 41-årige model er dog ikke den eneste, der godt kunne tænke sig flere børn. Også Gunnvør Dalsgaard vil gerne have mange børn.

- Jeg har altid gerne ville have mange børn, og jeg elsker at være mor. Jeg synes, det ville være en stor ting at få børn med en anden mand og bringe en ny mand ind i vores liv, så det er dejligt, at Oliver gerne ville det igen på en lidt anderledes måde. Børnene bor hos mig. Oliver er der på sidelinjen, og så får vi det til at fungere ud fra det. Jeg ved, hvad jeg går ind til, har hun fortalt til Ritzau Fokus.

Og Gunnvør kan sagtens få flere børn med Oliver, hvis det er det, hun vil.

– Da jeg mødte hende (Gunnvør, red.), lovede jeg hende, at jeg ville give hende lige så mange børn, som hun ville have. Og det står jeg ved, har han fortalt til SE og HØR. Se flere billeder af Oliver og Gunnvør i galleriet herunder

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard

null
null

Sponsoreret indhold