Nyheder15. august 2018

Mads & Monopolet skældte brudepar ud: Nu svarer de igen

I lørdags fik særligt ét dilemma Mads & Monopolet op i det røde felt. Et nygift brudepar følte, at de havde fået for billige bryllupsgaver, hvilket fik monopolisterne – og mange danskere – til at kalde dem ”smålige”. Nu svarer brudeparret igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/122629962.jpg
 Foto: Kirsten Ellebæk/DR1

Det gik ikke stille for sig, da det populære radioprogram Mads & Monopolet var i æteren lørdag formiddag.

For særligt et dilemma fik de tre monopolister – og resten af danskerne – op i det røde felt. Dilemmaet stammede fra det nygifte par Dorthe og Leif, som efter deres bryllup forrige lørdag havde gjort gavehøsten op – og tilfredse var de ikke. De mente således, at de havde fået for billige gaver.

- Generelt er vi taknemmelige for folks gaver, og nu holder man jo ikke bryllup for at få gaver, men der er nogle af vores venner og tætte familie, der kun har givet gaver for omkring 200 kroner per person, skrev det nybagte brudepar, inden de tilføjede, at kuvertprisen havde været en halv hund dyrere, nemlig 250 kroner pr. person.

- Kan vi tillade os at blive sure på de venner og familie, der har givet os en meget lille gave? Kan vi konfrontere dem med det og kræve noget mere? Kan man overhovedet tillade sig at brokke sig over sådan noget?, lød dilemmaet fra Dorthe og Leif.

Monopolet var IKKE i tvivl. Brudeparret var både smålige og usympatiske. Og samme holdning havde danskerne, som revsede parret efterfølgende på de sociale medier.

Nu har brudeparret så igen skrevet til Mads & Monopolet med en opfølgning. Deres svar har radioprogrammet efterfølgende valgt at dele på Facebook.

Her skriver brudeparret, at de føler sig misforstået.

"Hej Mads og Monopolet. Sikke en opsang og et hurlumhej, det har givet at skrive ind, det havde vi ikke regnet med. Til trods for at det nok er et emne, som mange selv har tænkt eller stået i. Jeg tror desværre, vi er blevet misforstået lidt. Vi bliver beskyldt for at være nærige. Men vi har altid selv givet store gaver som gæster, i forhold til den pågældende fest vi har været til. Derfor havde vi dilemmaet. Eftersom at vi troede, det gik begge veje, skriver brudeparret i deres svar og tilføjer:

- Og ja vi ved godt, at et bryllup er en udgift og ikke en indtægt. Men vi har da lært, at man ikke må være utaknemmelig, for det man får sig givet. Og at vi nok selv kan spare lidt på gaverne fremover. Hilsen Leif og Dorte (Åbenbart de dårligste mennesker i verden)".

Og flere har nu valgt at kommentere parrets nye brev til Mads & Monopolet.

Sponsoreret indhold