Nyheder12. august 2018

Mads & Monopolet skældte brudepar ud: - Det er for småligt!

Mads & Monopolet gæstede lørdag Smukfest i Skanderborg, og her fik særligt et dilemma monopolisterne og lyttere op i det røde felt. Et brudepar mente, at de havde fået for billige bryllupsgaver, hvilket fik monopolisterne til at kalde dem ”smålige”. Hvad mener du? Deltag i debatten lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/122629962.jpg
 Foto: Kirsten Ellebæk/DR1

Snakken og debatten går altid som smurt, når det populære radioprogram Mads & Monopolet er i æteren lørdag formiddag.

Og i går var ingen undtagelse. Her havde Mads & Monopolet fundet vej til Smukfesten i Skanderborg, hvor monopolisterne diskuterede både stort og småt.

Særligt et dilemma fik monopolet, der bestod af komiker Simon Jul, tv-vært Signe Lindkvist og skuespiller Nicolaj Kopernikus, op i det røde felt.

Dorthe og Leif blev viet sidste lørdag og gjorde efterfølgende gavehøsten op – og de er ikke helt tilfredse. Derfor skrev de ind til Mads & Monopolet for at høre, om de kunne tillade sig at være mugne.

- Generelt er vi taknemmelige for folks gaver, og nu holder man jo ikke bryllup for at få gaver, men der er nogle af vores venner og tætte familie, der kun har givet gaver for omkring 200 kroner per person, skrev det nybagte brudepar, inden de tilføjede, at kuvertprisen havde været en halv hund dyrere, nemlig 250 kroner pr. person.

- Kan vi tillade os at blive sure på de venner og familie, der har givet os en meget lille gave? Kan vi konfrontere dem med det og kræve noget mere? Kan man overhovedet tillade sig at brokke sig over sådan noget?, lød dilemmaet fra Dorthe og Leif.

Monopolet var IKKE i tvivl. Brudeparret var både smålige og usympatiske.

- Hvis man har den holdning til sine venner, at man bliver skuffet over, at man får en for billig gave, så skal man faktisk være virkelig glad for, at man har venner, for så lyder man som et meget usympatisk væsen, lød det skarpt fra Signe Lindkvist.

Publikummet i bøgeskoven var enige og kvitterede med klapsalver over Signe Lindkvists kontante udmelding.

- Er de 12 år og leger bryllup?, spurgte Simon Jul herefter måbende, mens Nicolaj Kopernikus blot konstaterede, at han havde det svært med smålighed.

Også på Monopolets Facebook-side har flere lyttere følt trang til at kommentere brudeparret.

Det er dog ikke alle, der kun har ris tilovers for brudeparret. En mener også, at monopolet var for hårde i deres ord.

Hvad mener du? Deltag i debatten herunder:

Sponsoreret indhold